嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔要的爸爸 & 底底

唔要的爸爸 & 底底

相會慢慢更新比大家選擇,等爸爸 & 底底可以早日搵到個好主人
) _1 X5 ?9 V/ x有興趣可以 PM 我 !!

B  S3 `( G, C6 O2 |. U. O: w6 W' T. X
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哇,好惹火既紅色,正呀!

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 21:01 發表 - P( g2 Y$ z8 r4 Q( x  e, g
哇,好惹火既紅色,正呀!
/ d& d4 s- n4 @; N) f! @
( @, G. p, P) p0 I! {
5 b+ J3 L+ {1 Z
正就買啦

都話左會地震咯,我都好想買呀,
7 y3 C' H; Y+ @9 `  A& c" |: b買完要開個迷你倉架; K8 C9 ^8 |% r
如果唔係點收藏喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 22:42 發表 6 \- i% v; W' A* L( M( D# Z
都話左會地震咯,我都好想買呀,5 k, d: R$ T& J3 I1 F" k1 n
買完要開個迷你倉架
/ _. o# V: U7 ~( v# U如果唔係點收藏喎
- h3 \4 B" I1 p1 w+ V
$ R1 L. a8 ~1 o7 s

: u1 {, e/ T: d. T0 T: P  J# N7 L買一條 / 一個試下囉 ) u1 b$ N0 I9 P0 R* g" B  _
又唔會阻地方的   

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 22:44 發表   @+ W: h' Q) C5 n) H. G- ]' L
6 j% |) u. M  P4 v; u) R5 u+ X

8 [# e  V7 y+ s$ o, m- E7 }% F/ G; g, W; z( t. ~1 [
買一條 / 一個試下囉 3 E, c, O0 b1 I, @2 v
又唔會阻地方的    
0 |' d# r5 f; x* s- L' y$ `

4 Q, f6 R- u# I( s* z) n. N我都知唔會阻地方,不過真係唔知收去邊度好呀# R- V- h! p. m# ?; f
如果唔覺意比女友發現左,2 V- s* i4 Z/ ^3 S5 P( B+ ^# R( q
我都唔知點樣解籤

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 22:42 發表
/ j' c; r' l- K4 a都話左會地震咯,我都好想買呀,
: j- F; |6 X3 U買完要開個迷你倉架: V! O, }% L" a4 b& F$ n' P
如果唔係點收藏喎
- z0 Z  P' T4 m6 w
- D/ ]8 w6 e$ A; E- ^
# z$ f2 F% W- N! u7 u0 ]: Z如果特登租個迷你倉放個bra又真係浪費了。* {' C6 C5 J# L. v" C3 c
不怕地方細細的話可以考慮係入面cd。. |5 C  H) X: _+ i+ s- L
又或者可以將自己的最愛衣物放哂係迷你倉度。
# b3 H) R3 ?% ^% Z# F6 O4 o
$ _, k, g& w/ V' X3 h- b0 S" U見過有人連租兩個迷你倉,特登將部健身單單放係入面,得閒上去踏兩野都係咁。
9 _5 s5 A6 s0 P" {3 S; S3 y何況cd?

呵呵
9 r, ~0 N9 @% c2 R兩位大大都碰到相同滴嗜好收集嚕* J* n) x1 U% y! N+ m! w
那可以彼此多交流下捏

珍惜自己女友本身同她給的東西

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:42 發表
! }2 v! U1 W1 \' ~) Y' J珍惜自己女友本身同她給的東西
( M, e, b+ r+ P4 F# v( Z! r; j: y- j$ A
3 @/ N' G( o% m5 L/ e
珍惜一定會的 $ f+ a  \. G; f7 G  i
唔要的東西留下來都沒意思,倒不如賣給大家

胸罩跟小丁丁都好性感喔我喜歡我超愛的

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:07 發表 1 r  n3 m+ ]2 m/ l6 X
+ G' u' N# J+ v" l

5 h; L  Q( T! F- d# R. c* f
" k. Z5 w# t$ c6 R  Z0 v4 a如果特登租個迷你倉放個bra又真係浪費了。) l' u& X7 k) }, ^% F
不怕地方細細的話可以考慮係入面cd。
  ]3 T/ S3 z1 N& U4 |) W! q又或者可以將自己的最愛衣物放哂係迷你倉度。
9 W9 `. E. R: E$ E' [$ \$ S9 n3 U6 {  {& P4 c; }
見過有人連租兩個迷你倉,特登將部健身單單放係入面,得閒上去踏兩野都係咁。 ...
- N6 K' e. x- n4 |2 u" C

1 z2 L; }4 x5 j* M$ F; @0 h( N哇! 講真,呢個又真係幾好既提議黎喎
+ ^- f. s, t1 \2 \如果屋企長時間有人係度又無房既話/ \/ D1 m: u2 w. \) w: J2 |. I' S& L
可以考慮下呢個建議

可愛 & 香香的爸爸 & 底底等緊大家 9 B; s3 r  @( l
大家快快帶他們回家唷

你很好人呀...

under how much

引用:
原帖由 bubuhang 於 2009-4-27 19:36 發表
1 Z9 A+ }' z2 r$ B1 Bunder how much
5 r  q; K0 F. F
  {0 |+ J: D. T! C0 B( j* a& E- w" B  O$ `& o* m" R/ y4 W
pm 我談談,謝謝 !!

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-27 19:24 發表
5 _4 j5 w9 }0 q8 n/ f+ f你很好人呀...
! j7 r* G* O% E3 q0 n8 A$ a
$ I8 |: X& p+ v& x% N; x) [% W
0 j: U; V: O. v$ Z) e9 M8 _! n  Q你有興趣的話都可以 pm 我談談,謝謝

very nice thx

very nice thx

前面的內衣滿性感的,9 R- O1 Q& \" H* G  R% _- F
但後面的小丁更有看頭...

黑色bra我鍾意啊
york