嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片會有感覺嗎?

我都想穩人幫我呷片... >.<% m6 @. a' P, \6 d4 u* v6 G
又濕又暖真係好正.... |1 [, ?8 ?+ @6 u2 L( Z6 @
我都試過呷片+女仔底底8 p7 K: S/ O2 w/ d2 |/ i1 q
整到條片好實gar....

回復 21# littletim 的帖子

好吖,如果你都想玩大家約埋一齊一玩或者pm我

我都想呀~~~~
0 t9 K+ l# h$ y4 D' o5 X& w2 G& E不過你係住邊?
6 G3 V$ ~7 ?- n- P" W我都有好多片可以玩...

回復 23# littletim 的帖子

好吖,大家傾下,己Pm你

讚呦

尿片 好好多 ... 包得舒服 .. 重點是 可以 "用" ... 出街 ... 考試 ... 坐長途車 最正

引用:
原帖由 diaperfan 於 2015-4-14 15:19 發表   
, n/ C; x* l+ J尿片 好好多 ... 包得舒服 .. 重點是 可以 "用" ... 出街 ... 考試 ... 坐長途車 最正
4 e, E$ O% M( T. Q6 Q/ |
! G' r  h& C( C1 |+ H2 b# B& W
前排去旅行, 岩岩唔舒服肚痛, 路上又無洗手間, 心諗如果陣包尿片就好......7 `- K7 K0 j+ p4 T3 `3 [! s
其實出發前都諗過買唔買一包尿片去, 但因為出發個日遇上小問題遲左出門
& r$ g1 r+ j6 b% _" V無買到而已......

回復 27# willy 的帖子

你想係尿片開大.會有陣味

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:06 發表   
6 h' p3 T+ ~2 ?+ r你想係尿片開大.會有陣味
0 `' l$ a. x+ u& l$ ]: \
! M  ^! Y, j1 [3 {
但總比瀨係條褲度好.......

回復 29# willy 的帖子

你係屋企有無用尿片,通常用咩牌子,內褲形還是左右貼

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:35 發表   / ?( u5 F1 W5 @8 b. `2 t
你係屋企有無用尿片,通常用咩牌子,內褲形還是左右貼
8 L+ Y- b6 P) q/ v, z8 O, a+ p+ g5 ^. g
8 S' {" T- J7 L) k8 K
因為屋企有人, 所以無用..... 宜家有部份尿片放係LOCKER, 有機會會攞返出來用.

回復 31# willy 的帖子

你有無wechat傾

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-4-14 20:49 發表   
% Y) Q2 d3 [- L. P你有無wechat傾
0 K# [2 l0 w+ }- f$ K: p! t9 o
1 X4 Q5 E8 A; r

- g9 M0 `& }  m& ?無WECHAT

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-3-30 08:19 發表   ! \8 y6 b  U1 E& `4 `8 i( \) e
好吖,如果你都想玩大家約埋一齊一玩或者pm我
' x% w# r: I# Y" z7 ?
其實你地想試下用衛生帶???
/ }( X  N% Y6 y& B1 L7 i$ t50年前個個女人都有用衛生帶的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 33# willy 的帖子

有咩其他聯絡方法

回復 30# isuzu4.3 的帖子

著裙就話用可以用內褲形姐,左右貼先係尿片囉,著褲換片都方便

回復 7# willy 的帖子

綁住呷尿片就唔少得要件約束衣啦

回復 36# arched 的帖子

但我喜歡左右貼尿片,今日屋企無人可以呷片1 E" }' ^0 P& o2 r/ K  @% D
可惜搵唔到喜歡尿片朋友玩

回復 38# isuzu4.3 的帖子

下,點玩呀可以?

回復 39# arched 的帖子

只係大家幫對方換尿片咋