嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小弟想成爲一個腳奴

小弟想成爲一個腳奴

小弟想成爲一個腳奴,有無女主人願收小第爲奴
覺得好的就按一下感謝吧~~

足浴按摩店啱你做

要睇清楚有無香港腳或者灰甲會傳染

引用:
原帖由 zz67098 於 28/3/2015 17:33 發表   
/ y- o2 r9 Z) J5 A足浴按摩店啱你做
& H* C  ?, b/ P6 r# k9 W' F, u
那些地方會不會男顧客比較多?

樓主搵yeeyeeyan試下

回復 4# annachan 的帖子

熄左燈男人都無所謂

回復 5# AlexiaTang 的帖子

似乎yeeyeeyan激親你喎你係咁鬧佢,發生咩事,其實我八卦😁

回復 7# isuzu4.3 的帖子

自己幾年前話有地方幾年後話要上人地度試  ?& p1 c# i/ {) y
講價交收放飛機
8 y5 ~( P. J$ g. }事後問佢幾年前話有地方點解會要求上人度試就心虛吳應機
$ p0 X6 ]; L, z- e8 V0 G9 |
& }# O% |2 |2 B. K而且禾一路刀只系問佢上jor去人地度試衫未je
+ r1 P3 s# P/ U& z) \' @$ g  Z! g; c; v3 N$ M) ^& b& O: E7 P

回復 8# AlexiaTang 的帖子

算啦,嬲人好辛苦你咁嬲咪益左佢,可能佢E+見到你咁嬲都幾心涼

回復 8# AlexiaTang 的帖子

算啦,嬲人好辛苦你咁嬲咪益左佢,可能佢E+見到你咁嬲都幾心涼

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-3-28 19:20 發表   
+ z) h2 d4 v% }" u5 x% Q算啦,嬲人好辛苦你咁嬲咪益左佢,可能佢E+見到你咁嬲都幾心涼
3 U( l+ F7 Y' U9 \4 O) e
3 W9 |, [% a& M1 a9 e% T
甘禾刀系志在幫佢成名je

回復 11# AlexiaTang 的帖子

佢會唔會用另1個名登記,做無間道2 A( H% g$ {9 E9 S$ ~
申報:我唔係無間道

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-3-28 19:49 發表   
; {/ p% @0 |; a3 I. Q' G佢會唔會用另1個名登記,做無間道/ }- ?3 h0 M6 y' A9 O5 l
申報:我唔係無間道
1 }2 T( [% F0 Z: H! D) X& |. z

3 T/ A: |0 y6 n* z, [! R, l/ J甘就祝佢好運la

回復 13# AlexiaTang 的帖子

其實我地係咪好衰,樓主揾腳
* D1 r/ B+ H4 J& [/ Y2 f9 f我地離左題,哈哈

如果樓主做足浴,我一定CD撐場

回復 14# isuzu4.3 的帖子

吾會ge如果系度吹水刀甘嚴肅就好冷場gala
) O0 N; n9 O3 b/ [" V甘回返樓主要搵真女刀系去uwants la

不如樓主有咩要求講出嚟& j8 e, o9 h. A& R: _
可能戀之天地姐姐妹妹幫到你$ t7 h1 [  @3 [* h8 p
我一定唔得因為多腳毛驚你用口乃一口都係毛

cd也好,真女也好,小弟只想一試做腳奴的滋味,最好係有著絲襪

回復 18# wai2002026 的帖子

祝你好運,比個👍你

嘉怡的腿就是比較過於肥美了一點…