嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

乳膠緊身衣

咁雪花膏應該無問題喇啩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哈哈, 答案係KY 膏... 哈哈哈...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

用白花油都係一個唔錯既選擇' r, y8 _5 K; c& }
保證有驚喜! kakakaka

應該用紫花油呀, 冇味呀...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

紫花油唔食得架
1 s7 p6 k+ q. P& z$ c1 W係白花油先得呀

白花油都食得,唔係化呀....

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 22:08 發表
0 O1 |$ A2 P+ X$ j0 V+ m0 V白花油都食得,唔係化呀....
! O# y9 x: Z, R6 Q5 o# p=======================================================================0 S: z- b0 g) {! f/ N
" x4 v0 r7 c0 P5 o% \* g) S- o  U
堅架,我細個果時都食過% M$ H5 g% l) |% L, V5 Q# w8 b* m$ H
感冒好有效架

真係第一次聽...小心d喎.. 食多唔知會點....

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:19 發表
5 V) G, R$ e2 {; u" J5 K2 m* g真係第一次聽...小心d喎.. 食多唔知會點....
; I! [' r; m5 V/ e. m========================================================================
+ Y" _# `" q* u% o
5 t/ M3 t9 ^) q食兩三滴架咋.多滴都唔得架

好似阿婆d偏方咁 ..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:28 發表
0 |$ Z2 D- U$ v0 \4 B$ m4 B. |" K好似阿婆d偏方咁 ..
" i7 y9 t3 Q/ T8 P6 N' F/ n  Q& Q=====================================================================
! d: j: X2 M3 J( j* C# q3 u# V0 z/ ^% u7 q0 {% a
呢D係幾廿年前流傳落黎架喇
2 H$ ^* j, y0 ?細個果時試過真係得架

以訛傳訛....

好多時古老果代傳落黎都唔係假得哂既

會唔會玩埋真空床??

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-18 19:51 發表
5 }% o7 @& |" Y; O' m會唔會玩埋真空床??
. ^" C. x- G0 v- C0 C
其實我好想試...但無得玩

like this?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 arson 於 2009-5-20 17:53 發表
- B8 v) X* o) E+ M* alike this?
3 n! M$ y/ r$ N8 _! G) J& tyes!!!!!!!!!!!!

我都想試下

引用:
原帖由 arson 於 2009-5-20 17:53 發表 1 L6 B+ U8 J) N5 o, w
like this?
. W$ ?5 |% O; X, G  F佢點抖氣架??

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-12 00:08 發表
8 I* n5 q% L+ }: D用白花油都係一個唔錯既選擇
, Y3 p; j9 `, u0 d! e# A: W保證有驚喜! kakakaka
, R( D# g8 W6 U, m# l) D
白花油會同膠質有化學作用架! _" E% ^& A& w
同埋...你試下搽D 係細佬到) j" d) r4 u9 D; u( |
包你FEEL 到HIGH 過著乳膠衣呀....