嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

相約酒店cd (update 22/7/2015)

相約酒店cd (update 22/7/2015)

有冇姊妹有興趣 約埋一齊租酒店CD 影相及交流下
7 i, P$ K( e1 x0 ^色情免問喔  7 r+ ?2 S8 x# t* L, p" \) d

1 j" r# M6 D5 Q- A. o8 q4 ^' e9 T. G! d! h$ M) L
覺得好的就按一下感謝吧~~
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

有興趣啊

有興趣啊,點約法?

我有興趣!!!預計幾時?

打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 11:39 發表   ; }% e! ]) b/ ]
打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
4 e& z& n; ^1 A- |/ Y+ K2 \

0 W; W3 h, `( M2 B我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表   
( v; U/ A8 k2 s! X, l! j7 g2 E5 j7 s1 k# ~

$ i. u6 g$ S7 h' B我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲
% e3 |  X$ V3 @* t% v% n5 \
+ d. {; A. P+ B9 m/ T( H我閒日都ok,不過要預早

我要晚上才可以唷~

啱時間的話我都想…

如果成真,應該都幾好玩,
7 C+ U: h7 H$ w6 C0 \唔知大概要幾多錢呢?

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表     a- {& n" C* j3 @# d% e( P. U; V
7 A7 A! v( }( E' _/ t4 x/ ~

# V" Q6 g* @5 A2 o; c0 O, }( y我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲
+ V; ?7 E( ~6 t; N  o$ x

% Q: [+ l1 T2 s4 B應該冇酒店會12點前checkin

一定要一至五早上10點至下午4點  最好九龍區; }) ~8 E2 D, R' q

) L! B+ x2 U4 @- j1 x[ 本帖最後由 hosa 於 2015-5-28 17:10 編輯 ]

are you in hk?

如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租0 v/ P9 `, A$ Y% g, m5 l3 Q! t
大家有冇好介紹?
6 H3 ^$ H, p4 \4 @
5 V( o3 v1 Q8 \) a! ^- ^我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
我就是我

引用:
原帖由 1677 於 2015-5-28 16:52 發表   
/ t7 P' |, D9 j4 }5 T6 Y* w1 D如果成真,應該都幾好玩,( l  U* L, p% C9 n
唔知大概要幾多錢呢?
5 W; J  G- L, |' q5 p/ n* d1 Z! f7 w. w$ u0 H$ p' y7 ~2 A
應該都不用好貴 如果有3∼4人 我諗每人都是2xx左右
我就是我

我唔識化妝,樓主能否幫忙?

我都是識小小 到時應該還有其他姊妹2 ^2 u, J% |9 W
應該冇問題既
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 19:40 發表   
5 Y& o- ~1 e$ ?4 c1 C6 M5 e如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租1 s- c% T; ~$ l4 s; S
大家有冇好介紹?
1 ^: z& u% B! v, t# K2 ?& F
5 T& S- x  P' U我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
/ n" n/ `7 P; e' N8 E
. h. {: C& c8 ^1 o如果過夜,去長洲租渡假屋都好

長洲
- I& z4 [+ B* T; D5 x* i半夜如果有急事咪走唔到
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 23:28 發表   : {! m# W. R! m% i: n# {- G
長洲 0 A7 b4 O4 b7 \0 [9 X0 |
半夜如果有急事咪走唔到
% @, {. _* {* O* P6 }& r* j8 j
7 I8 P( P) P( e, Q  V
真係走唔到

如果去長州就唔好一晚啦! z" z  f; u9 d: J
3日2夜啦