嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

相約酒店cd (update 22/7/2015)

相約酒店cd (update 22/7/2015)

有冇姊妹有興趣 約埋一齊租酒店CD 影相及交流下2 x% s+ D$ S7 E+ Q
色情免問喔  
; l/ g) |; n+ S. s- D& t! s& Y: {

& ]9 i) Y# j0 i$ g8 _9 u/ x$ l
) w. K, N, o" c( q0 d[ 本帖最後由 aa951016 於 2015-7-21 19:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

有興趣啊

有興趣啊,點約法?

我有興趣!!!預計幾時?

打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 11:39 發表   
7 z" b3 s1 J8 D打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
0 r  M6 y0 q$ J1 k/ Y' ]

( P" Z0 K* F. O; D1 U我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表   
- ^2 V5 H$ G* s, o2 u# o6 J# h9 w! j+ X2 }
9 a/ W% u8 a6 F! B3 s3 r6 O/ a
我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲
# m) J4 |# f. v  G7 [
2 y1 U1 i4 p- C我閒日都ok,不過要預早

我要晚上才可以唷~

啱時間的話我都想…

如果成真,應該都幾好玩,# p9 I, |4 o& x% F% ?: l5 H
唔知大概要幾多錢呢?

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表   
1 |/ {! d2 c3 ?& V
; e4 l0 l3 X8 z: r$ q4 D. w: z* n% e+ l; F# f. ]0 K
我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲
1 D; N' ?. K, ]# X+ k

5 B7 q; E3 `2 B* a5 B應該冇酒店會12點前checkin

一定要一至五早上10點至下午4點  最好九龍區
, O7 _, G9 N- d0 ]2 P8 |& o; v9 o# b
( J1 D6 G" {) M7 L[ 本帖最後由 hosa 於 2015-5-28 17:10 編輯 ]

are you in hk?

如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租
, ^5 x5 o. S0 `大家有冇好介紹?$ X: l7 L0 P2 ]" i; U+ \

4 D1 N* Y* F" G我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
我就是我

引用:
原帖由 1677 於 2015-5-28 16:52 發表   . I7 S4 D' b' |% \5 }
如果成真,應該都幾好玩,8 J  y1 {- j* z% u) _+ R
唔知大概要幾多錢呢?
+ {2 W* t2 l6 v7 ?  L9 T" `1 {+ F4 P9 D/ A, t; x
應該都不用好貴 如果有3∼4人 我諗每人都是2xx左右
我就是我

我唔識化妝,樓主能否幫忙?

我都是識小小 到時應該還有其他姊妹. o% E& w: v+ I
應該冇問題既
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 19:40 發表   & C# i: r; E( P2 k4 b! z
如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租
, F# n2 K, ^1 L大家有冇好介紹?
, L5 Z$ V7 ~6 I: M7 ^
3 J0 Z2 \2 _9 ]4 b4 j我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
& Q$ K9 r0 X  S0 S

+ S8 }1 a; |! {. o, |; d3 j! X5 _如果過夜,去長洲租渡假屋都好

長洲
% \0 a- X( t8 n. Z) J* Y5 {& C* j半夜如果有急事咪走唔到
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 23:28 發表   
( B) u8 y/ D; o/ k$ `7 q長洲 % K+ K! f* F) t% {% d4 ~* m
半夜如果有急事咪走唔到
9 V+ h  O! K( [: n$ [
2 v" h, t" B0 k- Y' q
真係走唔到

如果去長州就唔好一晚啦
7 ~- t2 }6 }" C: M3日2夜啦