嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我男朋友想扮女仔>.<

引死男人
2 r: G9 ~8 T, h; J4 \1 |5 S
引用:
原帖由 rac 於 2015-6-1 13:56 發表   & L$ K* }, c% H8 X
之後和男朋友一齊去溝仔

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
very good, nice body

引用:
原帖由 rac 於 2015-6-1 13:56 發表   
# Z/ R) L' e: i7 l$ k1 {# _& r/ c& f之後和男朋友一齊去溝仔
+ N% @% Q6 n1 y8 m( j, C0 ]我好愛我男朋友喎

引用:
原帖由 謝絕探訪 於 2015-6-2 22:17 發表   4 ~7 i: }) _) F) U

' t4 w4 z5 f6 R! M  e; c+ T我好愛我男朋友喎
8 F( J% p0 t5 Y/ l! S

* u6 ~$ o3 v' e9 ?1 b" a  |扮之麻, 唔駛認真
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

Good to share to buy female stuff forever...........

S身材 正到流了一點淫水

嘩, 好索~~ 一定係青春少艾!!

多謝 haha

我女朋友(真女) 成日想我偽娘陪佢...

我都試過扮女仔,終於化到妝扮靚靚,終於鼓起勇氣著短裙、絲襪同高跟鞋,但有試過著女裝出去到垃圾,但不敢著女裝外出,因為怕被警察拉我同查身分證
& ?; F& i" }, \( _  S
: I+ p! }) m0 n% V[ 本帖最後由 Kit239602 於 2015-6-8 20:34 編輯 ]
香港加油 努力奮鬥
我係荃葵青區唯一LGBT女權街坊
忠告:男扮女裝必須量力而為

身材好似女仔

引用:
原帖由 謝絕探訪 於 2015-5-30 12:43 發表   ( Z8 ^% |1 d- N7 x# t
係啦) ~  `4 y# P8 X; w
我男朋友都知我係偽娘, I5 ?8 N' G% f
; r5 e7 o  l- U$ i/ W- u3 ~$ ~次次同佢一齊我都係女裝5 k+ W) V5 E, T0 ?+ Q1 d, V' `3 b, f# G3 s( p& G" {1 e
估唔到佢都會想着O_O
4 J* S; {5 l! m& a( j" J& n5 _

e) D" Q2 y/ `( |1 T+ ~- p6 Q* S% j做對好姊妹,我也想
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

挖 身形好正喔 不錯

神仙眷侶
+ T3 N: |4 |- q' x( w羨慕
最常出沒屯元天 歡迎cd/ts交友~
ig: carmen_wingsss

全身充滿女人味,不是很暴露,但更使人瘋狂!

身材超正,條腰又夠幼

so beautiful, very nice

真好耶

引用:
原帖由 sawe1551 於 8/6/2015 17:17 發表   
2 k" n- H5 S) s5 D我女朋友(真女) 成日想我偽娘陪佢...
& `; {" N& N$ T. q: ^/ @
那是多幸福的事喔~~不但不介意還主動叫你...