嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   ) p* m! Q) M: w9 k
8 H% J& W7 K( R) u* j/ j

( X! X4 ~0 Q& y  b1 ddont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
6 ?& N8 i4 k/ h條女肯著我就唔洗自己著啦
( Q# n: i% l( m; z. S1 |- K( q( @% u% |) I5 q  s9 w- k; Q
妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機! Z; ^  w& p' X% ^1 I

# s" _* E4 s4 x: x8 E! `& C2 f佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   : Q8 Q* ^/ h, M: H. w
. {- E" n3 d2 Q

1 F/ F: w) W/ J9 ^  O5 K6 w妳講出了事實,讚.
* S( r0 t' O! L5 t以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   & Q* j5 E! q+ J! c4 P: @
你在英國生活?
5 w' O" A$ i( [# D3 Q8 i7 \係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   5 ]. P. x7 z' L5 K7 i; M( J
我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
2 R# U& B9 Y; e& r
7 E) D" z* W$ t佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
( |  b$ |8 O: ?
/ t2 I$ y/ G( P4 _7 p' G: _
2 H: d5 H! ?" ]# T
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   ; A: o* U% l9 ]. o. L

3 W" p( n0 _8 V! K" I# C. f$ k: u# p  r2 `/ n; j$ p. s" C
& C7 Y/ b/ Z7 c5 o9 [( H
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
! x8 A6 M; m- a0 y* m

% o0 {3 C3 i. v, w: ^0 @  J當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....! i. Z9 n+ H) d0 F

$ p2 U+ y' r: i7 D; W( O事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!* e. T# Z4 B$ ~/ ?1 ?* z( }
. N" z: O: W, M
因為一般絲襪褲中間有條車線,
( K" F$ C0 E6 R8 ]. G5 K" R; R: m) O會界到重要部位,男女都會痕!3 H& V/ k$ H; x# f7 B2 K# b3 c

. ~/ n/ J$ H9 q7 b; O你地網上見到直穿果D絲襪,
, O2 t5 ?2 i- [4 i, X0 t$ |通常都係廣告造型照,
7 W( U. i, N- c! z) G而且對絲襪都係有綿檔!
/ V2 y. x6 o9 m% K$ \# J% T# {: R
喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,! K+ m2 T: U# g
日本野都未必有,試問,
$ W9 h2 w. ?5 Q- e" x香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架..." a. q3 ^+ ]) B- q! r

" y7 ]' V- P# P& l2 `我薯緊,直穿3 ]0 ?; w2 p# u% t
& K( B" N$ ^+ |6 d: j4 z* z5 d

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   
/ O' m' ?/ }. a+ i- j
; t1 |* s$ E, l" X
! O( s7 Q! ]0 c/ r" ^5 Mdont think HK girl will.
. |8 A+ o# t; \; g  F
% q/ ^: s, ]$ ]/ h; J) m) {
我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦
, t: }& T1 u$ U& |* M: R( ~

首先我要有女伴

冇女伴,但我