嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昨天晚上被人非禮

昨天晚上被人非禮

我昨天晚上租了酒店...cd完茖左公園行,,行行下有個亞伯聊我...我好興奮又好怕..之後佢仲摸我..又....好開心..9 h: n6 G+ F$ L3 c" K
好想再次被人摸
覺得好的就按一下感謝吧~~

佢知唔知妳係 cd  ?

仲有冇下文呀?

看得我心裡碰碰跳的!

小心別被拖進公園殘廁喔…

引用:
原帖由 annachan 於 2015-6-22 07:56 發表   
9 r  D$ }+ m& ]( r小心別被拖進公園殘廁喔…
6 C; U, L4 L2 V( [( k; {9 e我比較擔心個呀伯…馬上瘋

引用:
原帖由 zz67098 於 22/6/2015 11:00 發表   ( o# U- @" h! \! b" M

* G. k9 G3 n6 t+ i) M我比較擔心個呀伯…馬上瘋
* V6 t+ d$ R" Z" g# W( V7 Q牡丹花下死~~做鬼也風流...

and then le~~?

anymore details? very exciting.
i love bra

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-6-21 23:48 發表   
- g8 w7 r0 K1 [5 Y佢知唔知妳係 cd  ?
7 G* A. i# y8 z( b. T
6 I! r: Q0 }( w6 E: Ywhat will happen if he knows you are CD ?

我又想幫下手WOR
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

回復 2# suedemi 的帖子

唔知呀..佢想摸我下面..但我點都唔比佢摸

回復 5# annachan 的帖子

我當日就係比佢拖左入公園的殘廁呀...

我地一齊玩丫

噫你CD咩樣嫁?

引用:
原帖由 beautylegcd 於 22/6/2015 22:49 發表   
1 B( Y  ~+ Z* q% F8 V; G我當日就係比佢拖左入公園的殘廁呀...
; f" M* x: \! c" M7 y
是他強行拖妳還是妳自己乖乖就範喔? + V- a/ A0 }+ C3 ~

0 H* {, z: T2 B# B( i! ~不過感覺上還是有點危險~~夜闌人靜裡面發生甚麼事都沒人知道...

引用:
原帖由 annachan 於 2015-6-23 10:10 發表   
! B* C( @. X& Q* n6 \- z) \1 N& s5 ?/ S& O9 v5 v
是他強行拖妳還是妳自己乖乖就範喔?
! x1 e- r, i5 J: R( r( [5 g
# V& m! ~. a( u5 i0 r$ r不過感覺上還是有點危險~~夜闌人靜裡面發生甚麼事都沒人知道...
( K  x' ?. v* e$ d2 {5 w仲使問? 實係乖乖的 ...  

引用:
原帖由 JoJo1217 於 23/6/2015 15:37 發表   
+ O0 \$ I9 K& F3 W8 S/ L; |1 _( V3 B: n2 N5 i# @$ D
仲使問? 實係乖乖的 ...  
% X! K7 N) Y6 @! B* ]哎呀~~妳不能代別人答的嘛...

想再被摸?那就故技重施吧

好刺激