嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

嚇親

嚇親

嚇死我喇!+ R, Z# w9 d7 b' E0 I& i
女裝出門時被警察查身份證!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
各位姊妹有冇試過?!

答案係無的。。

有冇搜身?

我試過....    重兩次 tim....

陣定D.. 冇事的.

唔出街咪冇事囉$ h9 R/ K4 E/ H( i( j& f4 n8 }$ r

" `+ S8 K, l1 ~. T! Q[ 本帖最後由 zz67098 於 2015-7-20 08:48 編輯 ]
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 gila 於 2015-7-19 18:51 發表   8 H8 H( t1 {" V9 U3 E3 _. y1 R
有冇搜身?
8 ?1 b; M+ P3 ?; T: J冇,但查我手代!

引用:
原帖由 梓欣 於 2015-7-20 08:31 發表   8 X* G; \5 |8 m, @4 a: \
, s& f$ o, s: a, O/ v+ b
冇,但查我手代!
" W3 u, a" r& ]! H! x) ^* B

/ `& A2 Y" v, q+ {) E0 C  x1 r3 S/ b' A9 N8 u7 o
我都係。兩次都有查手袋。

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-20 14:21 發表   6 v6 A" V7 D  _7 I+ R

! G6 F- P, J* P* F0 p; a* S% s% Y: N2 f

( c0 \- {* i5 R1 B9 ?我都係。兩次都有查手袋。
1 f5 @4 N+ _# p  }. R
搵日一齊出街好嗎?

引用:
原帖由 梓欣 於 2015-7-20 14:35 發表   * t. w1 r/ w# M/ h, X2 I

6 G1 M, D1 }5 d* l搵日一齊出街好嗎?
3 l4 o9 ]7 `. k9 S: k% C3 C( ^5 |5 `
5 ~- B7 o: F) A# b# k咁會唔會一齊俾警察查架...  xD...   
, n9 s6 X$ y/ g# ]

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-21 23:47 發表   ' N4 _0 a* M( b

0 k( ?2 d$ a& s( }! j
% y% `; r8 y. K% B咁會唔會一齊俾警察查架...  xD...    6 z- N8 m$ A# L) l( [2 P* D! \6 B! |
% p7 t3 L' l) K5 T; {1 _有姐姐帶住會放心啲!

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-7-20 14:21 發表   : F; Z% z5 F1 l9 d# S" u
8 |" Q9 Q# f8 [. Y

# r; M! k; ~3 w+ A9 Z! u% M4 F  o( O3 X2 ^; l
我都係。兩次都有查手袋。
$ T: w- I' }; T# |5 u6 n9 S& N
( p& z! B( B# ?似乎相想睇下妳哋有無自慰性無氣
" u' @* L: r) Y* }2 y; p& Q2 N/ o7 s  _* q4 |

冇事的......

未試過偽街…