嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 時幻想自己係女皇

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-20 23:35 發表   
5 J/ u2 L" x, o, |( J3 _- Y
$ @9 K3 m( m: L" [- R$ K1 l6 f, b# o4 n
他䌼只能給他一個男人乜乜,不可給別人摸
" U9 l+ z5 R9 `
我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 10:17 發表   2 \; ~/ `, G( f* \, B/ n

E/ q* v( G( }2 G6 L) Q/ j4 d, [我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。
" R% q+ ~; q' o: f8 j: E7 `7 e
6 r) A6 t0 Y( h2 x
要他們帶著安全套?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 10:26 發表   
7 x& ^9 U3 e$ j我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!
' x. k2 F% u/ b. `2 m5 I1 ]( j
4 h5 c2 M5 ?; `
我有時也有㓜想

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-18 21:26 發表   
$ o- ^: I' X9 a% @+ ~7 B0 S6 a/ v3 ]
$ c+ b, S3 f, D  T8 Q. ]% I
# M6 X1 J. g! S/ h4 M也不是7 e/ ~6 D" v1 y' H4 |
我是經常幻想自己是被痴漢欺負的受害人9 T6 z' A" h- Y. W
' E$ Z3 ~' J) u, m
* q) j, F3 L3 b5 I0 y6 r8 T痴漢,點對姊姊?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 18:23 發表   ( I& d, ]9 a. w* R9 R! S
3 Y4 y' W  j; h; e3 h

& O6 s6 }5 N' g5 k$ G. C要他們帶著安全套?
& \! _& ?% X2 T# a4 c
梗係唔帶安全套,射精響我全身啦

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 20:57 發表   
3 [  I- p# `# U$ w6 ]
1 D  D  {& \0 g3 M+ a梗係唔帶安全套,射精響我全身啦
6 D' U- P# l3 g' |* ?8 g
; P2 c- ~7 m) u# o: u, D他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 21:58 發表   % C4 F; M( e2 i8 ^) _

- t  U% M3 g) B& o5 P
$ d3 S# m, e- t+ m他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受
2 V2 V7 ~; d0 I我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左

回復 1# dennispri 的帖子

幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 00:16 發表   * G" W( B' [0 k% s4 R& W# s1 i
' V0 y1 s$ l8 y9 _
我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左
, @9 H5 v2 K% ~5 U$ D7 ~
, [6 q) n) a' k8 t2 H+ |" h8 E
男人是這樣的,初說吻一吓,之後叫含著,射時漲吓漲吓,口感不錯
3 V1 D9 L0 S. W但是很大的濃度魚醒味

引用:
原帖由 babyabby 於 2019-5-22 00:20 發表   ; Y! E" S* M# f' u( Z. d
幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!
5 z1 _: n% T5 M( R/ ]  j4 B& V
要著埋腰封,做個充滿女性曲線既性感女皇,要令男女奴未玩已經射曬精比我。

可能個男人太耐無射,d精會好濃。
3 e# ?' @8 P3 V/ R由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。
- W8 y9 j2 J0 J2 Z- _9 s% J* j' a2 N
[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表   # n( J# u: U& a% k9 x& ^# I3 D
2 o% o, y( ]3 L0 O8 g% s5 S1 l8 z$ f
8 B5 b+ u( s. _9 Q7 v7 j& R; ?
男人是這樣的,初說吻一8 Q2 Z* R) T2 t
# V, x8 u; O) P. r

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 10:48 發表   
8 b# Q3 I7 y$ w/ z% Q' f可能個男人太耐無射,d精會好濃。$ R; A6 h: P' _* S! v8 k
由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。, Y# R& X0 _$ F. x: t$ B( P
' M) X" M0 f1 e3 q3 G
[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表 http://hkcd.tv/imag ...
  O; W4 G& R6 ]3 ?
9 h- ]+ m/ V# u6 |2 g% F  g
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

你都可以試下,. v% J" t. o9 X9 h$ M! U
或者你又可以教返我d 秘技呢
3 \' J+ w! V9 m" f* n7 S- q5 h( P3 n% f4 j+ e
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 19:17 發表   * O4 e/ C$ [& q$ n
& [. H+ @* U) \

0 @. H* i  b; c# F9 z- E謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 19:20 發表   
3 r/ \* }$ v* T你都可以試下,8 `# M; D. m9 a& r/ J3 b
或者你又可以教返我d 秘技呢
- u- p0 d- [" \3 ]- c) d' ?4 z- ?3 r5 A" M7 ~3 |* E
' t. s! K  @5 ^8 i! |6 ~1 ~  C  L3 w9 k" ~+ |
男人喜歡叫床聲,

叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。6 ]7 o' i9 f5 q" L2 M
隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。8 U' R. H& k3 ^
% F) P9 K2 E1 m9 p* y
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 22:14 發表   3 i( |9 k3 F$ M9 b  W

$ o% A3 ~3 j8 N/ X
& H+ ?  H: z* N' \; ~" D男人喜歡叫床聲,

有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-23 09:49 發表   7 S( S$ Z4 g, D$ ]6 R
叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。: G) N) a& U1 G: y$ U8 P  H5 n- K
隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。( c  a8 ^% Q: f" v# z3 C
- v( z/ [  K5 e
6 d# c* t9 M( Y& @
% T) N+ a; W# O6 d
好主意,我喜歡手摸,硬硬的Jj

引用:
原帖由 milotene 於 2019-5-23 11:20 發表   
/ w6 q6 B4 ~+ ]9 ]4 v5 g0 P有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入
) q+ L6 L6 Q0 W  b$ c
5 k$ H! o1 _; |( o/ A& X和伴侶玩,縂比自摸不舒服