嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無中意男仔既cd?

有無中意男仔既cd?

有嗎,想認識下大家
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都好想識呀!

我是Yammy,我cd時鍾意男仔
( [/ ^3 b/ K& q
5 G( X; _& J0 Q% b# h我的Skype是[email protected]

hello,我叫BOBO

Hello, 我係ivy

嘻嘻....  cd 時我都鍾意男仔架...

引用:
原帖由 tbbobo 於 2015-8-29 21:19 發表   4 ~5 G+ a) W3 T& d! k4 U
hello,我叫BOBO
0 s$ _9 ]' ~' \親愛的bobo/ W! f- V: n! I: Z5 s9 O5 O: q
我可以結識你嗎

有, 我都係, 我係一個"直"CD

引用:
原帖由 Nicola 於 2015-8-30 00:42 發表   
% d9 H. [3 p( q/ C% J$ E有, 我都係, 我係一個"直"CD
. ~+ K$ I! O6 k+ }. _  E) S8 c' G
5 \3 Z% h. W  o! g7 ]美女,受溝嗎

我都鍾意男仔

引用:
原帖由 謝絕探訪 於 2015-8-30 10:54 發表   
0 ?7 K4 O4 ~$ @& M2 }0 z3 u! c' Y我都鍾意男仔
) j2 d0 L/ e1 A& g, m. C% g& A( g寶貝,可以約你出街嗎

引用:
原帖由 Nicola 於 2015-8-30 00:42 發表   
% K( O) G9 Z" x( T, v/ z3 m有, 我都係, 我係一個"直"CD
9 @: ^& l9 ~6 D$ l
我都係喎
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-8-30 20:39 發表   + a; c$ E' L8 ~& v$ ~

$ `. |9 j0 ^  t我都係喎
( x" }+ s$ D; I1 J$ m5 @$ t您中意爆人菊2 h; Y$ K1 W5 O3 {

1 }2 ^) ^. d( ]. A[ 本帖最後由 para 於 2015-8-31 10:55 編輯 ]

im Sami ~ cd 時我都鍾意男仔架
0 b* K+ V' ~% m( ~  D; f, ]: P8 k2 ^  B( k; d; j
[email protected]

我係Makiyo,我cd時係鍾意男仔8 z" }! T' ], l
我的Skype是 [email protected]

樓主識到各位美少女未呢?

P
引用:
原帖由 fcfcfc1234 於 2015-9-3 00:55 發表   % a+ t3 M- W% P% \# \# d8 c; }3 L
樓主識到各位美少女未呢?
' T9 _% R# a% W8 ~: o/ K  ^未啊😢😢😢

我都想識中鐘男仔GA CD

其實還不太清楚~~大概不太抗拒...@.@"
, \# z7 I# D+ P- q+ L
+ _/ M: H  E& {: Y' W% _說到底還是看感覺...

我都想搵個cd girl ,我自己就著絲襪 ,大家happy 吓 ,不過我年紀大無咩cd girl 受溝