嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想搵姊妹培

想搵姊妹培

我28歲,想做一日女仔
: ^% C/ I7 k1 m" w4 h: Q星期一有冇姊妹可以培我出街
/ R9 [- L$ G6 A& N& I# n% [" ~: b  k行街,睇戲,買衫?
7 F/ A. O( Z- R3 t$ T" O真心想搵姊妹培我做一日女仔!
: V* z" w- N' P$ x有的請pm我!
覺得好的就按一下感謝吧~~

一定要姊妹? 哥哥同叔叔得唔得?

引用:
原帖由 gila 於 2015-9-27 09:37 發表   2 a  O6 C4 X: T7 `
一定要姊妹? 哥哥同叔叔得唔得?
: u% j2 I. d1 [

J# v9 l1 u! j, X唔好玩啦 gila,...  妳咁靚女就做佢的好姊姊啦....  ^^

引用:
原帖由 gila 於 2015-9-27 09:37 發表   
) D: D6 g5 M- d( O. A. A一定要姊妹? 哥哥同叔叔得唔得?
6 O" y& Y. L+ P* [哥哥會帶你去殘廁,叔叔就會帶你上天臺睇金魚
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

咁你們明日下午有冇時間?!

引用:
原帖由 梓欣 於 2015-9-27 16:38 發表   
% n, f3 s3 f' W/ T# c) o6 H咁你們明日下午有冇時間?!
" ^6 k% P; e& x- o4 w' j" {0 ~
5 w2 \6 J2 m' E+ B+ j4 F; X
睇下有冇其他人陪到你啦~~~
/ `+ S+ }% I/ C$ Y" Z0 B, dPLAN 好哂做咩, 去邊嗱?

你地有咩PLAN?

引用:
原帖由 endless_sugar 於 2015-9-27 18:23 發表   
4 ~8 _9 K" o+ r$ T你地有咩PLAN?
冇話咩計劃架!
/ m5 L$ u5 R8 c. U. y5 ^都係cd出街行吓囉!最好有姊妹一齊啦!

引用:
原帖由 endless_sugar 於 2015-9-27 18:23 發表   " C  S, B/ ]0 p+ w# x1 k* V
你地有咩PLAN?
/ ~2 `7 |; H# R/ Z& r  D
你有冇興1?培吓我!

我係仔陪唔到 xddddd