嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

免費,今日CD去買既胸圍

免費,今日CD去買既胸圍

元朗千色店,試完先買,不過個SALE姐姐唔係幾nice
睇完記住按一按”感謝

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thanks very nice bra. 有得试?个sales 乜返应?
i love bra

戴上身應該好舒服吧. 銀彈足少少會買一個有牌子的BRA試試

千色店假日應該比較多人?sales應該會忙得有D火?

sales知不知道你是CD?

好貴呀~~~唔捨得買

回復 6# gila 的帖子

咁你係邊買胸圍嫁

4 500港幣? 好貴呢

幾舊水都仲要唔耐煩? 如果係買一百幾十果啲清倉貨, 仲唔直頭俾埋說話你聽?
B75好, 正常碼數多款式揀, 85打後就好多靚款都無

好靚呀,好勇敢

洗唔洗買咁貴

我帶開wacoal仲貴啦

黑色蕾絲BRA好靚啊,妳買wacoal係邊度買架 ?

引用:
原帖由 mac02 於 2015-9-30 07:26 發表   
幾舊水都仲要唔耐煩? 如果係買一百幾十果啲清倉貨, 仲唔直頭俾埋說話你聽?
B75好, 正常碼數多款式揀, 85打後就好多靚款都無
之前去某OUTLET, 最多係70-80, 80已經開始少......
另外想問問, 邊間內衣專門店SALES既態度對男顧客
會好D?

回復 13# 梁山伯 的帖子

wacoal 我老婆幫我買,試過女裝入wacoal,有d難受

好勇敢的嘗試! 讚~~

引用:
原帖由 willy 於 2015-10-2 17:38 發表   
之前去某OUTLET, 最多係70-80, 80已經開始少......
另外想問問, 邊間內衣專門店SALES既態度對男顧客
會好D?
撞手神架, 睇個SALES個人心態而唔係睇間公司, 通常師奶或者新移民做SALES果啲大機會會好招呼一啲, 因為佢地想開多幾張單, 就算估得到你係自用, 佢地都會同你講「你『朋友』返屋企試過唔啱可以返黎換」, 反而係後生港女同老年呀嬸果啲就好極端, 50/50 一係就好好傾一係就黑晒面.

引用:
原帖由 cythina 於 2015-10-2 18:11 發表   
wacoal 我老婆幫我買,試過女裝入wacoal,有d難受
唔好令人地難做啦, 其他女客經過路過, 睇穿你係 CD 而嚇走左人, 鋪頭就少左一張單, 遇到一啲投訴精事事都寫信去寫字樓投訴的話, 分店同事又要頭痕點樣同公司解釋.

引用:
原帖由 mac02 於 2015-10-4 15:31 發表   

唔好令人地難做啦, 其他女客經過路過, 睇穿你係 CD 而嚇走左人, 鋪頭就少左一張單, 遇到一啲投訴精事事都寫信去寫字樓投訴的話, 分店同事又要頭痕點樣同公司解釋.
所以情願男裝入去好過.....

沒穿來替替