嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想租迷你倉放野

想租迷你倉放野

唔知各位有無租迷你倉放校服,內衣同裙呢?大家會租邊間同租幾大?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都睇緊!- g/ z9 Z$ i& f% ~+ B% o) `
放野應該租儲物櫃夠~# \$ ~# q* b  X5 ]" t% R* P* Z
依時同當代較平,有無人用過?

引用:
原帖由 dogdogcom 於 2015-9-30 14:35 發表   4 k/ f4 G/ \  e
唔知各位有無租迷你倉放校服,內衣同裙呢?大家會租邊間同租幾大?
+ k' N* }$ \/ g9 t8 T% R% d租緊,開頭一個膠盒都有位剩,買下買下變左一座山

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-9 21:25 發表   + {: e( o, ?3 g' S2 v! k/ l
  j1 L% k$ W3 r7 j
租緊,開頭一個膠盒都有位剩,買下買下變左一座山
5 ~$ I  _( ?+ ?3 i7 P  E0 y$ {; G: K3 I7 m- c: R
! ^# L  R4 P2 ~7 l+ H& O3 l
我都租緊, 開頭一個LOCKER大把位, 宜家有個倉都唔係好夠位, 就來要租大少少的倉放野......

但係放完衫之後又點CD呢?
雙性戀,男女也喜歡XD
靠化妝修圖真人不好看QQ
擅長擠胸化妝,鐘意識新朋友,PM我//

回復 6# cillaQQKN 的帖子

打算一些係屋一些係倉

引用:
原帖由 cillaQQKN 於 2015-10-10 23:39 發表   : R" e2 ~. n$ ~! {+ _
但係放完衫之後又點CD呢?
( E" F8 g4 V* d* W" q  F' s$ _想CD咪帶番屋企(短時間only, 長時間放有安全隱憂 )

可以大約報一報價嗎?

同問,可否透露邊間尺寸幾錢
0 k6 S' r3 A6 @5 v; w% K同有無聽過依時同當代評語 (主要衛生)

係倉個廁所換完直接出街咪得...多數倉都係工廠區, 夜晚條街冇乜人....
* }3 Z: \2 n! L& _; Q當然你著到成個辣妹咁既話回頭率係100%...

引用:
原帖由 快樂女 於 2015-10-31 09:38 發表   & n; I. ], s  }: W. z$ c' t
係倉個廁所換完直接出街咪得...多數倉都係工廠區, 夜晚條街冇乜人....* k7 t; B8 E" W2 X- R' h. j) D
當然你著到成個辣妹咁既話回頭率係100%...
  @( R) u9 X7 _: M1 ]5 o
個倉樓下有個食Q....上樓要登記....出街OK,番去就麻煩

我想擺野而已 不是到該處變裝1 }9 T; R5 t8 z6 n0 W" @6 ?+ D
有無推介 有無當代或依時經驗?

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-31 22:41 發表   2 q+ [  d7 u1 [/ H2 P/ o

7 p1 R, m" x) i個倉樓下有個食Q....上樓要登記....出街OK,番去就麻煩
% \# W& S6 m! F' C& x" g+ I
+ I7 R0 V! u# j$ k' ?
6 \2 q( S7 [! Q: \; x$ Z9 l
應該唔洗登記BOR~

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-16 19:12 發表   9 l$ I" z' A6 }0 C9 X0 S$ n5 _6 D
9 Q2 y. t' U9 M5 ^* A) e; m
& j/ ?. M3 N4 l; I, \. P$ C: u
/ p4 X2 `2 n4 o, c" L/ }8 x. `
應該唔洗登記BOR~
- m- I: D" ^9 E& F  b我果間晚上7-8pm後出入要

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-11-18 18:57 發表   , o4 `5 _3 q4 Y

, Q' A6 m" y1 I# O% L0 W我果間晚上7-8pm後出入要
. b% t0 V- ~# H5 Q

: i! y" q4 Q7 E# Y! Q) p原來如此, 禁我個間似係2300-0700要登記, 實際唔記得, 因為我從來唔會太夜去, 最夜個次都唔過1815入去.

我租緊約半個人高既,約400一個月

組面積最小的已經夠

其實2、3個啱傾姊妹夾分在旺角、深水埗租一間唐樓劏房,放女裝兼可有地方化妝、換衫,似乎更划算。