嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問有冇人係有手套癖

引用:
原帖由 Pantyhosexy 於 2015-10-2 14:34 發表   

會過。
雖然好多人都照打呢D變態野,不過都唔好打啦。
管理員管唔到咁多,但都要遵守壇規。
Btw 你係咪淨係戀手套?
有冇戀絲/CD/etc.?
見到靚靚手套捉住又大又醜或者濕濕滑滑o既野就覺得好high

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-4 22:20 發表   
手套僻?好少聽, 我對包住對手的東西感覺一般, 反而對反住對腳的長靴就好大反應. 不過, 我衣柜裡都有好多對冬天的手套, 有對仲係漆皮手套, 你鐘意那裡手套呢?
我諗我對你對漆皮手套會有與趣!!!
你係女?PM嗎?

回復 13# 十指套衣裳 的帖子

短手襪有lace邊的, 又有學生用的藍色短手襪, 有一對長的漆皮手套有拉鍊.

回復 14# 十指套衣裳 的帖子

小妹鐘意薄絲襪多d, 因為可以跟皮靴裡的皮里較接近, 好舒服, 但有時都會著厚絲襪.

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-6 17:41 發表   
短手襪有lace邊的, 又有學生用的藍色短手襪, 有一對長的漆皮手套有拉鍊.
妳戴皮手套加長靴實殺死唔少仔

回復 20# 十指套衣裳 的帖子

其實我都想要番對皮手套用來襯長靴.

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-6 17:47 發表   
其實我都想要番對皮手套用來襯長靴.
長手套?
今年好似比較少

妳戴幾大?

回復 22# 紫示大 的帖子

我係 tv, 我對漆皮手套都有興趣, 我有一對黑色的, 唔知被皮手套摸係咩感覺呢?

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-6 17:51 發表   
我係 tv, 我對漆皮手套都有興趣, 我有一對黑色的, 唔知被皮手套摸係咩感覺呢?
被人地用手套摸同自己戴手套摸係完全唔同o既感覺

比tv摸係咩感覺...

回復 25# 十指套衣裳 的帖子

已 pm你了, 請看看.

我有12對,有皮有絲絨有絲襪料,每對70cm-80cm,大部份訂做,最愛連身絲襪後戴上手

我有12對,有皮有絲絨有絲襪料,每對70cm-80cm,大部份訂做,最愛連身絲襪後戴上手

引用:
原帖由 royroy8888 於 2015-10-6 19:12 發表   
邊度有得訂

引用:
原帖由 royroy8888 於 2015-10-6 19:12 發表   
我都想知邊度有得訂

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2015-10-6 21:02 發表   

邊度有得訂
我都想知WOR!!!!

Hi 我愛家用手套同Latex手套
家用最愛是日本城 3對裝粉紅色
Latex就手術用的無菌手套12吋長
最近淘緊 50cm長的婦產科專用的無菌手術手套 等貨中
不過其實只要係長手套 我都愛
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

回復 33# 十指套衣裳 的帖子

真皮襪?那裡訂?我想著呀.

引用:
原帖由 wadee 於 2015-10-6 22:48 發表   
Hi 我愛家用手套同Latex手套
家用最愛是日本城 3對裝粉紅色
Latex就手術用的無菌手套12吋長
最近淘緊 50cm長的婦產科專用的無菌手術手套 等貨中
不過其實只要係長手套 我都愛
日本城個隻其實幾ok架
隻膠味都幾好聞

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2015-10-6 23:10 發表   

日本城個隻其實幾ok架
隻膠味都幾好聞
冇錯 就係要佢隻味 有次試過叫老婆迫我放隻日本城手套在口上再幫我帶手術用的口罩來玩 都就是為了它的味 當然我們都各自帶了對手套
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

回復 33# 十指套衣裳 的帖子

我叫朋友幫訂做的