嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問有冇人係有手套癖

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2015-10-6 11:26 發表   

你有冇黑色晚裝手套?
我有對桃紅色同紫色, 玩左好多年都無爛
冇啊,好想要一對!

港島人
中大生
絲襪控
Facebook: Serene Mok (Pantyhosexy)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 wadee 於 2015-10-6 23:27 發表   

冇錯 就係要佢隻味 有次試過叫老婆迫我放隻日本城手套在口上再幫我帶手術用的口罩來玩 都就是為了它的味 當然我們都各自帶了對手套
我都鍾意手套 特別係家用膠手套 屋企都仲有啲silk的手套

引用:
原帖由 明仔 於 2015-10-12 18:56 發表   

同我一樣 我都係特別家用膠手套 真係好想戴住出街 不過冇咩可能 只能在家 or在停車場洗車時戴
最多都係洗完碗 倒垃圾時戴出街(住村屋 要去村口掉垃圾)
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 wadee 於 2015-10-15 09:00 發表   

同我一樣 我都係特別家用膠手套 真係好想戴住出街 不過冇咩可能 只能在家 or在停車場洗車時戴
最多都係洗完碗 倒垃圾時戴出街(住村屋 要去村口掉垃圾)
sis 你戴邊隻膠手套?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2015-10-19 10:15 發表   

sis 你戴邊隻膠手套?
最愛都是日本城粉紅色S碼手套 有時收工回家洗手後就戴 食飯時都戴住
不過在不同情況下會戴其它
洗碗就戴日本城黃色M碼內加黑色綿手襪
洗車都係日本城粉紅色m碼加黑色綿手襪
做家務 吸塵抹地時 戴菊花牌藍色防敏感手套M碼內加黑色綿手襪
每日幫貓咪處理貓沙盆的排泄物時 就戴不知明牌子的加長到手踭 大約50cm的紅色手套M碼 內加日本城粉紅色s碼
晚上睡覺時 潤手霜後加6.5號的手術手套 到天光
老婆知我愛手套 所以完全冇問題 多年來已習慣 有時她見到我用開的有特價會大量幫我買回家

如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

我都鍾意 覺得好正
Lace既都唔錯

latex gloves

呢到 洗碗膠手套 至愛菊花牌。

引用:
原帖由 wadee 於 2015-10-20 23:22 發表   

最愛都是日本城粉紅色S碼手套 有時收工回家洗手後就戴 食飯時都戴住
不過在不同情況下會戴其它
洗碗就戴日本城黃色M碼內加黑色綿手襪
洗車都係日本城粉紅色m碼加黑色綿手襪
做家務 吸塵抹地時 戴菊花牌藍色防敏 ...
我老婆就 廚房 2對粉紅色菊花牌 細碼 一對洗碗 一對洗菜
廁所 2對黃色菊花牌三夾層 細碼 老婆用 中碼自己用

估唔到香港有咁多人都喜歡手套

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-10 23:12 發表   
估唔到香港有咁多人都喜歡手套
所以我覺得戀物中手套算common

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2015-10-6 11:36 發表   

見到靚靚手套捉住又大又醜或者濕濕滑滑o既野就覺得好high
濕了的洗碗手套確實sexy,貼手更佳。

回復 52# Marigold 的帖子

手套充滿手汗亦好正,証明戴左好耐

好多同好

我有過手套群,有興趣可以入黎一齊傾下,X信:jackybgs

有呀

有啊!有啊!

過手肘的長手套不錯

貼身手術手套

引用:
原帖由 明仔 於 2015-10-12 18:56 發表   

silk手套好美喔!