嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   3 e: t! K) m- ?0 m9 H
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
/ C, a' }5 z- A' g- A1 H/ ^0 g. `
2 U, \9 z. |/ [, W; z. T' b

7 S9 `0 y3 R9 f3 i" D( v0 x- M( {原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   + U* Y  E0 m6 S
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
# ]+ D! c  M: h! @  r$ H. |- ?

* v: N( \) F$ \% J( _呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
2 h4 W" m8 Q/ s" v要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下2 n/ @  O  G: \: i) ^& @8 y
% E/ S% W: t! z6 u. o
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室$ Q2 [, P( c0 |! ]3 \7 X2 f7 K
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)5 v: N; y7 D7 q5 j2 E8 @: n$ D- `
我玩易服後自慰都係去呢度玩
, w2 t5 k( l2 ?; S5 g5 H, ]4 S4 f# r; h
星期一至五
# o# J, C3 M+ a9 Y9 V$ P* n上午9至下午4 ...
$ Z/ _+ g* E) g: O$ ]+ N  P

+ }$ J1 q/ c5 ~3 e! D1 O# _6 o3 Y; ]: T5 F
有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   ) `  d* ^; Q+ H# g+ u5 w; L% L% o* k

' _1 u; Q4 ^0 M9 J5 D; z$ B( i2 ?: x" t- n# v2 l( E' R/ G1 r! H
呢個我諗好多人都會去申請.......
- X7 a" s3 _# ?7 A0 J
呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   ; e" i9 f9 r. O* {# X0 K  {; M
- c, M; ^3 N# C$ U& o
呢個世界邊有咁著數既事
. G( D  K) c/ l5 n, r0 j
* F7 \- T5 [9 l0 x: f0 N
+ @3 B7 [! ]4 C. t4 F' R' \發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   9 W6 m: o  B$ i! M7 y1 l. [$ F* z
+ ~1 C- t9 K. z% l( k- f) H' j

) R" T( j* W& K) o8 {其實後半都未必要
+ G: `9 e: I: k* Z5 a+ O: g7 K如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心
" ]# o' A* j5 ^1 y( n
. R# \, T; F. W6 z8 I: N- X4 ]( r7 j其他同事,7 h& L! @1 }$ b% S, d# @/ F
只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意
1 a+ R9 f& ]; `+ H
$ }  P' V& [" A7 o) a# |曾經我都諗過,2 }9 z% C# K, D# m' t+ a
連義工都唔放過,
, z! h% h  d' T) F" _: Y反正我有份正職,
6 K3 Q. z: v/ T如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說
, f" O( w. x0 [% Z1 F- n可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,6 h: P& B5 k% X* ~
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
- L1 N$ c# C5 G# |0 U連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   
7 s/ ]6 [& E& n( H' x前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
; N! _9 q7 p8 B1 S; K( l1 n好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎9 x0 x; [- k5 z
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
3 S/ d' v6 W2 H0 w( W8 S" R( p+ `7 C4 }- b7 K' f
插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   5 ]: v/ c5 r; ?8 r9 n
沒有人可以跟我玩
0 e( A% f8 g0 J$ b

$ z5 O# U6 _* a+ P( m& k5 v" i
點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴
2 }' @3 ?! r: n- `5 @9 S我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   ! H7 k5 e: B7 Q3 T3 l
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
; A% j. V; e" Q$ s: }  c. D( L2 R! h- t5 f
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
4 H( {: g) `; |5 Z; N1 A若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)8 ?2 P, T- x! H5 e
我玩易服後自慰都係去呢度玩6 b! }% f. m3 y1 A% {

) ]. _# G0 e4 t; b8 e9 }8 h星期一至五
7 w/ ]6 Z$ Z: t0 ~# M, E7 |* ~上午9至下午4 ...
" I0 P$ N; M  F2 F) g姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body