嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人同我一樣係鐘意用尿片GA~

有冇人同我一樣係鐘意用尿片GA~

由細細個開始已經想包番尿片( x3 l' h" \$ h. U3 U: J
呢幾年開始大個之後都會間唔中買唔同的尿片包下~
  A) x8 A) K0 d7 j唔知呢度有冇人同我一樣咁鐘意包尿片呢~~( y- x/ E! b$ G! p2 y  F8 l
希望可以做個朋友啦 :D
覺得好的就按一下感謝吧~~

hello:D, A2 S( ?) x/ i, I* J7 t- f5 K& n* f# y( ~
我係呀~

我鍾意好急之後賴濕晒

回復 1# calvinl 的帖子

我都由細到大喜歡包尿片,好可惜暫時未搵到同類朋友

引用:
原帖由 wammaw 於 2015-10-8 23:07 發表   % X4 d+ Q7 e( [8 ~' W
我鍾意好急之後賴濕晒
# l4 _4 o3 H' S! R# a3 }, w* e. C: p- @! N1 o, L+ o$ K
我都鐘意忍尿忍到超急然後賴哂落條片片到 <3
& R9 h, h& X2 }+ A  E$ m2 N
% F. X9 J! y% v- C# i. T
引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-10-8 23:08 發表   ) z. H# Z+ Z3 O; f1 ^. @
我都由細到大喜歡包尿片,好可惜暫時未搵到同類朋友
) Y9 Q9 m. p( ?' A9 a4 E% {; X3 y
我都係由細到大都鐘意

我都鍾意,鍾意又濕又熱既感覺

引用:
原帖由 yungjoey 於 2015-10-9 00:10 發表   # w( l9 j) h8 S+ |4 M
我都鍾意,鍾意又濕又熱既感覺
& X4 g  ^7 h, K6 Q
( @5 t" f" l- f+ u6 y; ^( C賴濕左厚厚地好舒服~~~

回復 6# yungjoey 的帖子

係吖,特別係係尿片不停尿尿,尿片又䁔又重
  w3 c) r5 R" {特別high

I am a diaper lover too...
  J, f% }0 z+ e( _# TBut I am not in Hong Kong T.T

姐妹講到咁high.Maisie都要試下,不過有好介紹嗎?$ y, s+ H* A# X' d& _8 e
可wechat我.[1497144614]

而家包緊, 好舒服呀!!
% w" [2 C' W7 t* l. R8 }
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Eva0313 於 2016-1-5 18:19 發表   2 n( }4 a, b6 `
而家包緊, 好舒服呀!!
" y! U6 T) U, F- E. s125966
; G2 H/ ?  d: \6 X
見到你包,今晚都想玩

估唔到都有人好呢味

你們去邊買片多 ... 乜牌子介紹

引用:
原帖由 diaperfan 於 2016-1-18 21:26 發表   
, p$ X  Z3 N( B  z) H8 H/ u9 h你們去邊買片多 ... 乜牌子介紹
/ _* W- `  @; u+ B% F& }! j- `惠康,百佳或者去專門店

引用:
原帖由 diaperfan 於 2016-1-18 21:26 發表   . z8 c! Y% I0 d; u. R. W9 C. @
你們去邊買片多 ... 乜牌子介紹
' q% s8 Q+ D" R! o  S; Y8 P: m! O7 G6 }9 v* M
而家我用緊德國的Molicare, 呢款30片$250蚊, 雖然貴但係真係好好用. c7 S$ \* [) j! j& Y
如果想平D的可以去賣大人尿片的地方買添寧, 而家有新包裝好似好用D, 而且都係百零蚊會抵用D

引用:
原帖由 diaperfan 於 2016-1-18 21:26 發表   
- @$ o; m; P, Y你們去邊買片多 ... 乜牌子介紹
/ p1 C6 Y0 @- C# _- L, T
TENA添寧夜用夠厚

其實有無人有興趣玩尿片,我中意著尿片打j

我鐘意用Huggies Pullups,有公仔

我都鐘意鴨片O架
" @. z) z% k8 N2 W7 l# y" Z4 J- i7 L最鐘意包幾層又厚又濕既尿片~ ^^
& w! o1 ]# J4 p. ~+ j* `* w6 W- [* `. t