嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
5 o& \; _9 X# f% c& I各位可留意下有沒有舊制服流出
+ ?, Q' B9 @7 q# f- G7 r! P本人勁鍾意佢地套舊制服
5 K! F& m9 y. O/ T大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
3 F& P" t) }% |9 w; u. ]/ I' ~  _+ y8 h( L# J6 b
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
8 j9 u* d2 {, Y' O1 f今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服. w. O, U2 |& X7 b' Q8 w" R3 [+ [
各位可留意下有沒有舊制服流出
0 a6 T' H4 C3 C. K本人勁鍾意佢地套舊制服
! {* t$ y3 {3 [3 h' G0 y; N4 d大家見到有既可以上黎交流下
: b$ D1 }+ s5 z4 J! D
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺  s+ ~. P# g' I$ j$ W4 \
講航至少有3套
5 O; E/ U1 K8 _. T" z土也勤一套 條裙有區輝6 H; x, J! O% K' Q$ s' ?2 V
空女且分兩類  成務員同成務長% k* ~& u& X1 j. {, R
一個紅領巾一個淺紫+ u$ L( |0 `( {
裙色都唔同9 D  s1 M5 }6 w$ M# S. S* b

! X3 q* F5 i0 H0 U+ j, X- O(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
" g0 t1 q( i$ Q( V0 \0 T( z6 R8 Y3 F* Q

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   8 Y  p! s6 J: M+ C; k$ @9 E# o
, X) c. S0 m$ c7 Z2 x- e" ?
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
2 p3 g1 n5 W0 n! [6 o" a* z
* y7 f# ?+ u1 ~
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合/ [# y  z! \$ @7 j, \' B6 Y( p

7 `1 d! o' ^: H6 C1 M# s1 s' C- p% ~以我所知 每位飛女唔只一套制服' f3 e; K; ^- T8 W8 N2 v; F# ]
的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。( a, g( x6 r; m: Q- g. @
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。( x6 T5 _: X7 U8 u. z* R/ [
, H* n8 ~. r& O" f9 E
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
4 a3 |! w& h# A0 t5 P因為怕被人假裝現職飛女
+ f' g+ b- ?: I8 x: V7 i+ ?% @但係既然舊個套都唔可以再著。。。+ w2 p8 X: x4 H- B: e6 B5 C
咁就有機會。。。
4 C0 X& u7 y  m, H0 r正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高$ D3 K6 v3 |% K8 B7 \. z, |4 _
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   ) g+ w5 Z( E& D/ X, j
換應該有新聞但唔覺
) U7 t" m- K8 h" L講航至少有3套+ v. e- n" k+ n9 F+ l/ D
土也勤一套 條裙有區輝; ~# x+ \0 M4 C! I2 {  C
空女且分兩類  成務員同成務長. @5 l- [. y# {$ ?
一個紅領巾一個淺紫+ |9 S' d3 f; r+ W; _
裙色都唔同
* C5 q' v% Y7 |# h# `+ Y! s# x. v8 |
: K+ \. @: A: m! g# V9 k
換左啦 姊妹
1 E5 ?0 N, b5 @- n  T8 E5 G2 m* ^我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   9 D0 k1 D$ S4 U5 V
請問有冇新舊制服圖片?( j6 X  b9 V' e& B6 L
+ a9 l0 `9 R$ l: Z
同香港航空一樣?
3 ?; @, c6 j1 @4 s- n# U& c% P
+ L9 U- C( e8 `4 x舊既成套紫色
9 t7 V5 P5 t) \9 i! l新既成套銀色 不過好樣衰2 A% n4 j. G* M/ ^( b8 Q
我想要舊個套好耐架啦+ p) ^! ^; P# u6 I1 g9 C
  m  n2 O/ }, \2 N+ V& u/ B
相可以自己上網search 我唔識貼圖

( T" f' d' O+ B+ }. u% D
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
  C# g7 w  N; L  _1 V- n/ U換應該有新聞但唔覺9 x, ~0 F1 P! R% q* H
講航至少有3套3 F8 N% ^6 o& a# t. a* u
土也勤一套 條裙有區輝
& o; C, s) |. E* |4 K空女且分兩類  成務員同成務長
) i3 B9 q5 y! B; `: v# ~一個紅領巾一個淺紫  A6 F: i7 G8 j
裙色都唔同
1 l% _0 c) |7 }: [) v! h1 N
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
" O: o3 ~2 C8 ^: [. a# {! E8 R5 T& u7 U2 l
呢套係新版?
$ y2 |/ ^4 e1 s9 n3 s: y! Q' u3 q+ m  }! z# G
係呀 我覺得好核突
8 d. K6 h# n/ G6 Y% y都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   4 l3 s0 L# w# F5 x& H2 T
* T% x7 L2 Z: z- H

( A  o- X1 Q' p. j1 M5 z: ^1 Q換左啦 姊妹3 w$ b; w- z$ w% K0 i, d
我做航空業架
" I, Y! ?8 \+ C% V1 I9 |/ h# Jsorry.剛剛係佢地面書見到* {1 e  ^7 A9 |% j( b
真係新不如舊5 g/ ^$ i7 P& y9 F
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   ( ^% g& d2 p: d9 d" i1 J
3 w( l+ Z5 G  l2 b, U- Q' x7 w
空姐係三個grade
' {4 S. a* J6 ~5 m9 X9 f感謝指正
# v4 }3 S% a) ^- V* s3 _無深入了解
* u  n9 b' I0 Y只係搭過知有三套
/ I) T8 `5 O' Y+ g
. d7 N: D% V/ U1 d6 @- o/ H  A4 }- Y; |$ `. S+ K- I2 J$ ~
另是塊暈,不是講航
6 I/ P2 {3 ~0 i: U/ L* x
& I, x2 a# J" j5 i- d; Q: \& b) x[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   7 |6 K' D6 U7 {3 o# Y3 A
  P  J. m8 o, A7 j# o7 k
4 g1 c( p* P$ G' e6 N% e0 q
係呀 我覺得好核突
* V  }7 p" c) E1 h, v都係舊個套正
( j4 {6 C# ^/ R& g  q令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   0 Q' {* }0 d9 a7 s4 }" F
# T( ]5 c8 r1 N

) a7 X- u! w9 c' {9 x# t- H$ ]舊既成套紫色
" J, m: g* X: t3 x  y5 D新既成套銀色 不過好樣衰1 u( q4 O8 A3 T1 E
我想要舊個套好耐架啦
: I+ \5 x) k* _# P  N  y$ M7 F
5 _: a7 b9 G3 _相可以自己上網search 我唔識貼圖
+ i+ R, h3 F8 o& n3 V* r
  ^. B0 V4 j+ oif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? 6 F! j8 |$ s9 E5 |  ?6 S: {6 `, N4 B, u
) d8 b$ E& d9 a9 f
Ask for another one . B0 N8 O) A+ |4 t

4 b) C: i* V% G. S  ]please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......