嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好大隻熊呀 + 黑絲

好大隻熊呀 + 黑絲

今日收到隻超級愛的bearbear熊做聖誕禮物,更係要同大家分享吓啦。0 }! i# S: n1 `, v

5 B2 b% d$ c6 |& k( |2 F放心,絕對無對佢有任何幻想。只係好好攬。
5 q' u) ^) h; N+ D
- p# a( g5 A, B& S/ e& x一蚊都唔收,Merry Christmas!6 n: g0 [2 K) g) c% A/ x( n
+ W2 e; T9 |0 L
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
無乜特別,只係一個愛著絲襪的飛機人
每個月香港美國兩邊飛

Wechat/line: eddieywong

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
讚喔,隻bearbear熊😂

wow! 真是好大隻bear baar熊呀!

在飛機上有穿著嗎?應該能防止腿皮膚乾燥吧!

thx for sharing

引用:
原帖由 beanpinpin 於 2015-12-1 09:45 發表   3 g& A9 ?2 T5 m/ U
在飛機上有穿著嗎?應該能防止腿皮膚乾燥吧!
1 K) a. v. c  b$ f# J. a3 N- |

$ _! E6 S- x+ v( r有呀,經常穿絲襪開飛機。- n4 J) @7 w% y8 [2 O

, i5 t' V6 r0 u# E吓?真的嗎?真是可以防止皮膚乾燥嗎?
每個月香港美國兩邊飛

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2015-12-1 09:41 發表   3 u) L4 R0 x  H0 k+ h7 q) e
wow! 真是好大隻bear baar熊呀!
  X( Z0 o4 J  G8 s
, e/ m" ?# @, H2 C/ i& |8 E& U其實有隻仲大嘅 bearbear熊。236CM高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
每個月香港美國兩邊飛

你見到空姐,有咩感覺?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-12-1 12:02 發表   
) A, o$ _9 R& I  x1 V3 |# b+ B) r你見到空姐,有咩感覺?
, V9 R3 r( g! L0 s& L7 I! L" M$ F6 P; a3 n, d
同事,無感覺.  日見夜見.
每個月香港美國兩邊飛

你隻熊好明顯係Costco產品喎!& N- q+ J8 M" a

+ W) y2 B( S. f買隻細好過大,起碼唔駛搵地方擺

Very nice!!!!!!

我張座都有2隻.不過冇咁大
wechat---- FireredRose

隻熊勁大隻..  再加對黑絲腿.  正

好大的熊.....~~~~

不错啊  我喜欢 支持一下!

多謝晒,但係好慘囉,隻熊成為咗做招點
每個月香港美國兩邊飛

lovely bear

引用:
原帖由 1677 於 2015-12-1 13:53 發表   
7 p1 m5 p/ [' ~你隻熊好明顯係Costco產品喎!" W$ x- y: f* y$ B' M* W

Z# k( Z! F( \% L. o買隻細好過大,起碼唔駛搵地方擺
; {  M* S1 e: l) u- s& Y9 l# D- E$ V* h8 U. b- G  f
Love Costco
每個月香港美國兩邊飛

我很欣賞你的絲襪相,在我而言,不是隻熊成為招點。8 X. z, X3 Z+ M3 d+ ]7 D
你每次的絲襪照都有驚喜,謝謝。
3 r) t" y6 E7 W7 _8 G# `你影相比較方便,影多啲來看看。
, Z7 z/ O# \# bThanks.
# F2 B% Y; S% R; ?) ?) v( L
引用:
原帖由 asian4adam 於 2015-12-1 21:27 發表     j% q! K' q$ Y0 d# J
多謝晒,但係好慘囉,隻熊成為咗做招點
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 asian4adam 於 2015-12-2 05:13 發表   ! i! G7 n8 X' y- g. R

9 x& r8 u: W2 y& [' ^; v% }: b9 ]Love Costco
1 |$ u, y$ K% B( j" @: h3 K* T, J( N+ [7 ?! E3 Y
Costco都有絲襪賣架!2 L& Q; q5 B0 g$ g- E, g
而且一pack幾對,好抵# A4 z( B0 k& ^$ w$ t
! J0 g5 O" N6 p* [, J
買完仲可以食埋hot dog先走