嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16cm漆皮超高跟長靴,絲襪配裙

you are so sexy

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-15 16:46 發表   + _. Z9 B5 j( ~3 r4 f  c1 D
買返黎d質素可能冇咁好 但都可以平時著黎玩下 就算爛左都唔心痛 8 s6 M* b9 E) r, g
得閒可以一齊交流下  我有幾對都係佢到買
, O0 A0 h6 d  I: y
岩呀都係三百幾蚊 岩岩買左對真皮既 千六蚊LOL

回復 22# penguin_wai 的帖子

1600咁重皮   如果係d有牌子既就ok 但如果係taobao貨就唔值 / u' u, O" e, f2 \
BTW 有冇相睇下  大家開心share

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-18 21:27 發表   
  S9 P+ @3 f/ X/ j# L8 E1600咁重皮   如果係d有牌子既就ok 但如果係taobao貨就唔值 $ P! i$ l' X! H5 z( ]+ w
BTW 有冇相睇下  大家開心share
+ t6 U: ^7 E! e" a1 {! V+ d
http://world.taobao.com/item/356 ... &_u=ibqjkvlecf3! N$ }- I  o% w& |7 N! E) Z+ D
都係豪一次炸...唔會再買啦冇錢呀

我之前都有睇過呢對 呢對唔錯呀  不過我覺得佢唔夠高跟 因為我真係著慣超高跟   不過應該著上腳會好舒服

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-18 23:06 發表   
* C1 o/ o8 t2 H  c. a我之前都有睇過呢對 呢對唔錯呀  不過我覺得佢唔夠高跟 因為我真係著慣超高跟   不過應該著上腳會好舒服
: O! X% C; f/ T) X, O% ?著到16CM真係伸唔直膝頭哥行路架WOR HAHA

嘩個鞋踭好幼, 行到嗎?

回復 26# penguin_wai 的帖子

哈哈 都行到既 之前著對ballet boot先難行

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-20 02:34 發表   
- B3 x. Y5 c- N9 ^* p哈哈 都行到既 之前著對ballet boot先難行
( N) Z! g* B' q( v) W; f% O我都著過BALLET BOOTS!真係行到幾步ONLY

回復 29# penguin_wai 的帖子

但係感覺好爽好高

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-20 21:28 發表   7 [% `/ W- U# H" ], S" K4 e
但係感覺好爽好高
" h, Z" ], a) t% h4 E
著高跟鞋最正個感覺就係高左好多XD

回復 31# penguin_wai 的帖子

係呀  同埋著完上去個後跟凸起個種感覺好中意

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-21 02:16 發表   ; n2 q6 P, J) C
係呀  同埋著完上去個後跟凸起個種感覺好中意
4 p3 A# V+ G5 X; W7 I* l& n& C: Q
可惜我唔會著出街 只可以係屋企著

回復 33# penguin_wai 的帖子

我都係 唔敢比人見到
8 k' T! H8 s5 Y4 b: ^係屋企玩算

wow~~ 好鬼正呀!!

有冇姐妹想約出黎酒店玩下

引用:
原帖由 penguin_wai 於 2015-12-18 22:27 發表   
4 {; m! D7 k) R8 |4 V8 n) c5 v# K9 T$ H0 s
http://world.taobao.com/item/356 ... &_u=ibqjkvlecf3
, O- q7 ^0 [- ]8 c% ~, r都係豪一次炸...唔會再買啦冇錢呀
  \, V' \/ \, M, P) y( i( [6 Q. g$ k
鞋款看來是不錯的,鞋跟夠高12CM,但不夠細,最大40國內碼,穿不下,可惜。

對靴真係好靚,不過太高,冇信心著到

16cm真係一好高難度挑戰

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-20 02:34 發表   
7 _  P* @# m0 r: G$ k0 ^$ C2 S" ]哈哈 都行到既 之前著對ballet boot先難行
, P/ g) C/ k* W# G+ N2 ^' H1 f4 ]5 C5 N
. `8 C( g7 d! Q, f4 f
其實練習下都OK
& Y7 K+ o( H, Z6 H習慣左就其實同平常一樣