嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋男朋友???

尋男朋友???

尋男朋友! @: x) k7 w+ n- _4 W$ G  Q& f
' h9 F" Z/ j/ J! B3 ~

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁靚女 坐張沙發等PM
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

真係好靚女喎,高手
吃了偉哥的大叔

回復 4# oral_sex 的帖子

化妝唔駛搵你, 我自己攪掂

回復 3# TOMM 的帖子

我冇用 wechat) p- ?5 C8 s0 Z# v7 S' l" N8 z" B- C
LINE or Skype

靚女喎

緊係啦,你教返我就差唔多,我純粹入黎吹下水啫,如果是個微信唔方便俾人可以裝微信多開器裝兩個微信,如是唔鍾意用咁就無辦法喇,依家d人都多數用微信,skype上兩年還有人用,依家開住鬼影都無隻,line都唔係好多人用,問人有無skype或line九成都話無,局住裝多個微信!
吃了偉哥的大叔

回復 8# oral_sex 的帖子

我唔會咁做囉

靚女左好多呀!你skype 幾多呀

又會咁得意, d人剩係pm add 我, 但係又唔會喺度留言

引用:
原帖由 fowlerau 於 2016-1-3 23:18 發表   ' B  p5 a2 c3 |. g5 }( H
又會咁得意, d人剩係pm add 我, 但係又唔會喺度留言
$ w0 w- Y+ ?- z呢樣野我可以答到你,唔留言只Pm你的人係怕被ps知到佢想溝你
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-1-3 23:27 發表   ' [- I- R* ~. S7 M
+ q+ J$ i7 [  H
呢樣野我可以答到你,唔留言只Pm你的人係怕被ps知到佢想溝你
0 @8 x- L2 q  {
7 D8 d! _" L# Z. J6 a% H) `3 G) l咁睇怕好多人pm你喎

引用:
原帖由 fowlerau 於 2016-1-4 01:22 發表   
2 |& z; |/ d+ ^, U" k( S% y8 E' s1 B% K" Z

$ M# K& T2 c* F$ }4 ?咁睇怕好多人pm你喎
+ Y& ~" q( \7 q; J3 o這類奇怪的人我在141時已發現8 \3 O0 G: x0 z- x! t" t6 s
永遠唔會post內留言' T9 b) d9 h+ p, `, r3 E) N
只會鬼撚鼠鼠pm贊你好靚
* ?; d! M& I; ?又想搵人玩又怕現時玩開那個知到後唔高興
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-1-4 12:49 發表   % i. w4 e4 ?# U3 J2 _9 E, I' Y
. c4 A0 h3 X. D/ B, [
這類奇怪的人我在141時已發現' P! A' V: u/ w/ L3 X8 {: t
永遠唔會post內留言# B8 S/ |+ i% o
只會鬼撚鼠鼠pm贊你好靚. }4 A% Q; W% J; j, D
又想搵人玩又怕現時玩開那個知到後唔高興
3 w3 ?( m/ n0 v& [8 i
1 k. W  a' m2 Q, B) T
咁大家應該要交換

PM add你呀

搵到未呀,成個月啦喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-1-14 04:00 發表   
: S. d# q# r# ?3 T. R搵到未呀,成個月啦喎
3 b% M! ^" o5 j4 U7 P7 @( H

2 F+ d: o2 l  B6 J# q& ^' k, B3 G我咁唔靚女, 邊有咁快呀

回復 18# fowlerau 的帖子

唔係掛!可惜我唔係男仔。唔係我溝你∼

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-1-14 19:44 發表   ' Z3 I3 ?0 t2 _
唔係掛!可惜我唔係男仔。唔係我溝你∼
/ V7 u' ^3 h* l# A& r0 k* m5 W# C) X3 L
- {# C/ W/ s) R- z" f: [
唔係男仔都溝得我架

姐姐好靚,祝你早日搵到