嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

where to buy school dress ga ?

can u share ? thx a lot

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-15 00:56 發表   / B: g; c# _$ Z' X4 J, H1 m
can u share ? thx a lot
- b! m' e( ]# O  k
很多地方都有,1 f: }* K9 p+ V' c+ h
九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-2-15 08:14 發表   " o; @' Y7 S4 N0 Z" k
" R  b# l, d/ r
很多地方都有,
& F. K9 Z2 R4 n九龍城獅子石道,葵涌廣場頂層,石硤尾街市等等
9 Z' W( t& H& K- D# V
& V- x$ S" V5 H
- h4 L6 D" e5 N
賣校服地方?
3 h3 x8 W7 ]% U* V  s我size 可能太大,未必買到

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
3 k% v( B+ y/ R( R我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左9 I- @3 L6 P0 Z8 R# `+ O$ H
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
2 g/ Z+ G0 [: K" s5 `* ~
8 m! r) @8 _& {8 K3 L
. m! T2 ~( t, Y
你真係好幸福; `& F" z5 {1 h) a3 q, J4 a: t
大家都理解,現時社會對CD 接受能力仲係好低1 w! {5 i' I5 {
好多人都覺得好有問題* M( ^$ n' Q9 p) S( j' p

5 P9 B1 U6 {' ], A! c佢能夠接受,仲容許你繼續
: H5 x1 k' ?# V" g0 ]+ P真係好好( x" f& R1 b2 d% {: j3 z! [
你要好好珍惜

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   
# Z; |5 R5 W7 O5 m2 E7 r, S; \锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
% ^% q, C1 x' S/ }/ s
$ B0 h9 V1 ~4 w. F: f  E
, a$ V& p* ?! O+ ]; \
你profile pic 喎* o7 a) j) J9 U. [
DGS 喎
, Q( W1 g" \9 a# ?0 Z$ \
6 }$ j" ]1 g* M其實我覺得DG 係幾靚的
. ~% E7 F% c, l中六七仲可以著高跟鞋返學) q- B' g5 Z# e" S. ?# @
(AIYA ,年紀暴露了…………)

回復 18# isuzu4.3 的帖子

you are so lucky. your girl friend allows you to CD

真心好羨慕 有冇多d圖?

好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:54 發表   / G. m& o( m* v2 o: w1 e, W) I5 K" h
好難洗嫁。。。拎出去比人洗啦
5 |' B' A8 q0 @. ^) t
都唔係好難洗

冇人發現就算了吧

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   
, F$ F( a$ l  X( Q6 b( n我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左) ^4 i# H+ f0 u& c4 P
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
/ c8 l0 k0 A1 x, _2 t! F  A* ~  P6 w" `' o. x. X
真係好, 如果佢肯著埋一份就更加正.

用衛生巾墊住唔好俾佢流

戀戀點數點先有家?

我試過 幾次 著住 連身校裙 尼訓 , 但都係拉住個身咁 , 所以之後都無咁訓了

用夜用吧…

回復 1# kingphone 的帖子

好性感, 令人興奮

機洗都可以的,哈哈

引用:
原帖由 loboiboi 於 2016-5-7 01:39 發表   
' V0 w0 d* f* h; x8 Y( v好性感, 令人興奮
! e8 m$ Q  A& N$ S8 `2 h7 a我對唐裝的校服有興趣多些

我都想著住訓

同女友一起穿來訓多..