嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

厚臀內褲試著

厚臀內褲試著

個人覺得效果幾好 可能自己pat pat本身比較細! G% r- g. j9 L9 Q$ C' {3 p" G
$ C( b. ~! ^4 J1 \! Q# P  g
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
小艾

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
效果唔錯, 唔知係邊度買的

引用:
原帖由 willy 於 2016-1-11 19:39 發表   7 L4 i. ]" ^! V2 V
效果唔錯, 唔知係邊度買的
: N  B0 q4 Q5 m1 W1 R0 X: E) E( v/ c! n' _8 r
淘寶呀
小艾

坐起來會怪怪或太熱等等嘛

見到有些公關著到好假

引用:
原帖由 stefaniesha 於 2016-1-11 19:56 發表   
5 d5 e' R- z3 m0 J* V, c坐起來會怪怪或太熱等等嘛
! N  U/ ]' d/ [+ t; M! h0 E& s5 x) I! X
坐起來ok 唔怪 係屋企著左5,6個鐘 唔熱 不過現在是冬天啦
小艾

引用:
原帖由 Elpitlum 於 2016-1-11 19:46 發表   
, w! r5 |/ z5 ~! {! r" m) b! Y9 ?' a, O* u; C2 w- j
$ @$ g0 Q* }% s1 J: d/ {' q$ S- d
淘寶呀
. P$ G1 N" L: @% v$ }
* }. P% c# ~6 _. _2 }' P( q: W
& m  u4 L, j& {% v1 U請問可唔可以PM店名比我, THX~

引用:
原帖由 willy 於 2016-1-11 20:27 發表   
2 F3 H1 g9 W" ?# f0 }" Q
* v; W" Q7 N. N- E! t  L9 V4 c$ {, H2 [; p/ f3 _% K
4 G& |2 P8 E" P7 S6 e% O
請問可唔可以PM店名比我, THX~
! T* ?* g* f7 S% M- ~- h# ~' t' n2 A& i
已發
小艾

升級變成粉翹的屁股囉!

坐低時是甚麼感覺?

我都系第一次見甘樣的內褲

可唔可以將個pad囉出黎? 如果可以的話就又可以當成義乳

仲有一隻係厚胯,唔知有冇人用過,效果係點呢?

個pad柔軟嗎?坐的時候會唔會覺得頂住?

回復 1# Elpitlum 的帖子

穿著了,再穿裙子更好看

引用:
原帖由 Elpitlum 於 2016-1-11 19:30 發表   
3 L) ~0 Z4 s" ]9 y個人覺得效果幾好 可能自己pat pat本身比較細
/ x. W* `1 w9 W9 \3 S2 j+ R% ], ]* E' r1 I* A" a1 C/ W
穿著了,再穿上裙子,必好看

夏天太熱不太合適穿著!