嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

趁今晚家人不在家,著校裙走出去棄置垃圾,點知……

趁今晚家人不在家,著校裙走出去棄置垃圾,點知……

趁今晚家人不在家,著住套夏季校裙走出去棄置垃圾,點知……
& O0 u5 W, e2 `6 Y4 ?點知回程途中想開門時……開唔到,度門鎖開到一半就再去唔到,
: K3 H8 S- ^3 H0 v  A" Y" _1 x天氣又冷,又無攞電話,銀包都無,加上又怕在門口整把鎖時有人返來,又會有人出來,
% S7 R7 h! j% O7 K/ s# O一聽到有腳步聲就哪哪淋走去樓梯口避一避,見無人又走到門口再試試開唔開到門,
2 t: T8 A( Q( ?. r前前後後搞咗一個多鐘頭先開到,當我開到門這一刻,我家對面有人開門去街,+ t3 a8 V3 C( C8 @9 L) i/ e
我即刻好快咁返入去就關門,好怕佢會認到是我。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哇!唔係親身感受都驚驚,你有無驚到賴尿

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 19:53 發表   $ Q  i, G; o7 Z# y$ L8 C
哇!唔係親身感受都驚驚,你有無驚到賴尿
! B" D' R% ~8 E
咁就無,係心諗……唔係呀!有鎖匙都開唔到門……?
4 u! U9 o8 n9 x4 \* I) r- L  `唉!好黑仔呀!
% v; V2 i( b% }+ a; q. ~如果真係一直都開唔到就真係唔知點算,著住套校服裙又唔可以周街走,比人見到就真係水洗都唔清。

真係好驚險下, 下次小心為上

引用:
原帖由 willy 於 2016-1-16 20:26 發表   
* k) x' U* G' W& [3 v4 W真係好驚險下, 下次小心為上
' J; `; w' [, v, g
我會,呢次真係估佢唔到。

下次掉垃圾唔好鎖門,我通常用張凳子阻止度門,你今日著邊間校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 20:45 發表   
2 b- D+ Q# l; J; f% a下次掉垃圾唔好鎖門,我通常用張凳子阻止度門,你今日著邊間校裙
  E  Y$ L' V2 F+ H3 ~
安全起見要鎖門,. k4 `& a/ `. F. W& ^
今晚是著X智低年級。

上智我至愛,係咪連身水手校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 21:03 發表   . c) b! P; C2 C+ k# }( y
上智我至愛,係咪連身水手校裙
" G3 Y0 m& Y9 [6 k4 n/ Q係呀!低年級是一件頭的。

真是有驚無險啊!看來門鎖該換新的了!

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-1-16 21:18 發表   
8 W3 P. u5 V- h0 m3 d2 Y
5 X1 e) t5 ^+ w, Y6 d( H& A係呀!低年級是一件頭的。
; s* E3 F2 n2 u- m% X
你係邊度買,係咪金錀呀

引用:
原帖由 lovekely 於 2016-1-16 21:42 發表   ) d8 p# `7 ~, Q2 i! F+ w6 D
真是有驚無險啊!看來門鎖該換新的了!
2 u% y9 o! r9 n' d8 x
我已在門鎖做了手腳,應該不會再發生同樣事情。

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 22:05 發表   
( Y- W5 h8 I: k# ]/ W0 m! M% y3 G4 m1 s  o1 o8 ^
你係邊度買,係咪金錀呀
! G4 T( M' A( d( {" o0 C不是,我在石硤尾街市買的。

可能你對面屋已在防盜眼睇得一清二楚了
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 13# kingphone 的帖子

幾錢,你著咩碼,我去金錀買左套冬季上智要$425

回復 14# zz67098 的帖子

可能對面裝左CCTV拍底左,你小心d

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-1-16 22:14 發表   ( J; {. B% e8 x& u3 I  l& o
可能你對面屋已在防盜眼睇得一清二楚了
& ~: C5 m% p& v4 R$ U希望唔係啦!

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 22:19 發表   
) l5 n% j. z4 r* p幾錢,你著咩碼,我去金錀買左套冬季上智要$425
0 C2 X7 G$ e" y2 D0 s* C7 s6 D- s
街市會比舖頭買會便宜幾十元,我當時買120多元。

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 22:21 發表   
$ a; a# y. u/ O4 B+ [可能對面裝左CCTV拍底左,你小心d
7 ]1 j- W  O$ _. Y# S3 g# M" q no 呀

你係住公共屋邨還是私人住宅,私人住宅有d人會門口裝CCTV