嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

趁今晚家人不在家,著校裙走出去棄置垃圾,點知……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 22:50 發表   
8 o' \' A6 S. G! ~* z! y你係住公共屋邨還是私人住宅,私人住宅有d人會門口裝CCTV
1 h3 M7 b/ O9 u
我是住公屋的。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 21# kingphone 的帖子

放心,無事

真係淨睇文字都好鄧你緊張~~

這我都有遇到過,還要是對面的一定看到喔

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2016-1-16 23:02 發表   
  k0 y: l; t" m- s- A" y& I放心,無事
: I! g0 T! w8 s3 E多謝

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2016-1-16 23:45 發表   
/ |- U: x2 l2 l3 ~. F真係淨睇文字都好鄧你緊張~~
& J5 Z, w+ w: I$ ?當時真的很無耐

引用:
原帖由 halo2002 於 2016-1-17 00:51 發表   4 a$ o8 W' j6 E. t% q" S1 y; _
這我都有遇到過,還要是對面的一定看到喔
& j9 i+ _( [% r3 I/ Y7 H  X應該只是看到我的背影

咁危險,下次注意下門鎖先

冬天著夏季?唔冬咩?

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-1-17 01:49 發表   
) J. o+ D' ~7 P. U7 i咁危險,下次注意下門鎖先
6 p$ P& y3 }2 E5 P. m. D我都想唔到有鎖匙都開唔到門

引用:
原帖由 pcken 於 2016-1-17 08:02 發表   
2 @4 ~: D$ Y& |. b4 W" @( n+ S冬天著夏季?唔冬咩?
5 E/ L2 I8 ^' K/ f4 u
諗住出一出去一陣都頂得住,加上玩到興起又唔覺凍。

好彩搞咗個幾鐘都冇人發現,如果唔係比人當賊扮仲大件事,下次都係小心為上

引用:
原帖由 hellohi 於 2016-1-17 08:34 發表   
7 @/ L5 J- b3 b: S# Y好彩搞咗個幾鐘都冇人發現,如果唔係比人當賊扮仲大件事,下次都係小心為上
' B2 r4 G2 @' R  n; u
就係囉,當時真的有驚有險呀!

真心驚險😱😱😱😱

我有次係酒店cd 然後出去飲野番到酒店開唔到門要比passport 個receptionist 睇先開到門.........

oh...they may not aware...

有鎖匙都開唔到門,真係好黑

引用:
原帖由 Hellokitty666 於 2016-1-17 16:52 發表     m1 L0 k- X# D; q
我有次係酒店cd 然後出去飲野番到酒店開唔到門要比passport 個receptionist 睇先開到門.........
: R, l: Z+ A4 m$ a7 p8 L
吓!咁咪知道你係……

引用:
原帖由 misslady 於 2016-1-17 16:57 發表   
; R: \% ]$ S* l4 N! E* E! ^, poh...they may not aware...
0 ^% f4 q( }+ M
希望係啦!

引用:
原帖由 sukicdhk 於 2016-1-17 17:36 發表   
# I1 S- y9 t% ?# Q有鎖匙都開唔到門,真係好黑
* x: t7 E" w+ I/ t1 t
就係囉,把鎖開到一半就開唔到。