嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天買了新絲襪

今天買了新絲襪

我都好耐無買過lu, but今天買左ATSUGI CLINICAL 絲襪(黑色和深肉色), 唔錯, 幾緊, 第一次著呢D壓力絲襪, haha
4 m4 q3 e* Q8 _2 ]+ D9 o; d$ K* Z* B; w/ a; V
(我的絲襪照請看這裡:http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=5134&extra=page%3D1)
6 n& v; a9 K0 q7 U( D
; {; ~# _& P  q7 e2 q/ ]/ P[ 本帖最後由 cktong1230 於 2009-5-20 17:43 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有無圖睇下呢 % U) \4 i! I8 i( ?# T* J
同埋想問下邊樹買and買左幾錢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-19 20:41 發表
  F+ X( e+ Y' x$ u( `9 H5 [4 d咁有無圖睇下呢
  L! `2 F% l& G* N同埋想問下邊樹買and買左幾錢
1 ]$ ?4 r( t' k
圖就遲D先影到, o系sogo買, 成$98對, 都有D肉赤

放D圖來看看

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-19 21:24 發表
5 F* E2 G+ z9 _/ O" p+ O" O; [' B, b放D圖來看看
2 X/ j" v2 }! }. a( `( i& R
我tmr影, 而家唔係幾方便1 c, M* a4 @! [5 b. I3 u3 Q1 a
著呢D絲襪真係幾難著上

等你的圖 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

回復 5# 的帖子

希望到時可以睇到你既作品啦!
Z6X21X5(A)

最好是樓主穿出來看看嘛
* C$ [5 s8 ^) |期待著喔............

why no pics lee

明天要看一看...

期待你嘅新照片

引用:
原帖由 cktong1230 於 2009-5-19 20:54 發表 ! }* G! X; J: b6 M: l
7 ]! Z% M( S, r9 V8 o5 h
圖就遲D先影到, o系sogo買, 成$98對, 都有D肉赤
9 h' ?2 ^7 X8 @* O* r================================================================================
# E) F  P6 o, [& l" p6 O7 i4 @2 C( `1 C- a

$ a6 E! V. @! \' I5 _" n0 }8 H% N
- A- t6 q; a/ y7 Y9 X
98蚊對都唔平喎,不過呢D壓力絲襪真係幾舒服架& ~1 ~9 ~2 A* ?$ g+ w9 }* _
包得好緊而且不易滑落,所以都唔錯呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-20 21:55 發表 " t' Z! S! a  F. ?( Y
5 u; s. X) ^3 M  S8 r* k6 s
================================================================================
0 B" P" W- [* e7 F' c! P8 e' U7 F
6 b% a( V- S9 l* E8 T9 m" J  [% w; a  C, D

! _. ^6 f; y% b# F8 b% M' E/ [7 P  @8 Q5 r, H
98蚊對都唔平喎,不過呢D壓力絲襪真係幾舒服架
. i: o  h* ^& r% t1 j3 T; v包得好緊而且不易滑落,所以都唔錯呢
1 y3 k# O2 K% B0 M
yes, 雖然無左幾舊水, 但真系幾舒服

Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics Good pics

$98 真係幾貴.. 不過好唔好著先?

压力多大穿着才更舒服呢?