嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

…………….

…………….

...........................% ~, l2 p7 F0 L) H1 J. t1 T4 C
$ a& F. I( N% i, t
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有無影到相呢?

why hwyhwyhwywh

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-19 23:59 發表
3 m' d% c9 g" n7 F我今日係機鋪見到一個CD係度打高達...........................$ T2 j7 z% l; Q0 K. z& t7 T9 M. |
真係比佢嚇到我O左咀,我估佢係得17八歲,老實講
( i9 i, Q) T; c4 N2 l, v4 M, k, T( x下次小心D,我聽到有人想報警
5 p0 I" \1 D2 a& d0 `/ y+ [' ~  g: a& j" s# u, n$ M
打高達係咪有另外既意思?

...................................無言捏!

男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表
5 y$ X0 \* d$ N5 k9 i- ~, P2 g男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=
3 T2 {$ k3 C* o5 U3 I( \' F; c' X3 w- W3 v! E# \. J7 [
根據《刑事罪行條例》,任何人在公眾地方遊蕩,意圖犯可逮捕的罪行,或故意妨礙他人使用該公眾地方,((甚至導致他人合理地擔心本身的安全或利益)),便屬干犯「遊蕩罪」,最高可處監禁2年。% R+ }2 ]5 x8 N

* L; q6 s3 h1 p. e+ U$ D; O
6 D5 v0 @8 \. }+ c8 P只係唔想佢一時貪玩比人拉就唔好啦
4 _0 k! p4 R* O$ u8 v如果佢仲覺得自己好似女仔,入女廁既話,真係大件事
2 ^  I1 ~0 b& n! W希望佢日後小心D,哩個世界有時真係咩人都有
! X, q1 M& w+ K" z/ v  y' Q1 k1 D- B

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表
4 X+ _0 S8 \5 P) y9 y9 `; w9 `男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=
+ o! V3 J! h, u8 b6 q佢可以話你意圖入女廁, 然之後非禮!
3 [1 n7 z; l! E(事實上呢類人真係好多, 令人人心惶惶)4 H" ^2 @' Q3 I% [- h% H9 Z) }7 C' d
不過佢要預先警告過先可以告你, 畢竟要講求證據

可以形容下佢著咩女仔衫

上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋
9 `$ T% L7 I, b% L真係服左佢,可以30幾度著黑C出街

厚黑定薄黑先?

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-20 15:19 發表
+ a( e9 z. U& S4 a9 ~* x$ H# u上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋- F6 G( w; `, o% T! z1 y
真係服左佢,可以30幾度著黑C出街
! W4 X- V- l( i- T9 k
9 P% i* `4 w# w# L( [# X$ M5 j( h
佢著黑絲會唔會係佢無剃腳毛呢?

回復 7# 的帖子

有關人士是行為不檢嗎?( l& n. T+ i' Y% [+ l& U
grilboy 好像另有所指...

我打灣岸...........

o........佢打機冇問題!
8 ?4 ]( v0 V9 R' K# T佢冇犯法不過怕佢衝入女廁就大檸樂啦!
york

真係有吔的人...

著黑絲熱褲無問題喔6 H9 ?8 O6 o) t1 I
如果係驚佢走入女廁
" U# L5 B1 m% k8 _2 B4 ~9 Z0 F! m" E佢入得去就預左架啦
. ~% ^! i+ E5 b8 k* v! i4 K咁又要小心D咩呢
9 r" h# i/ k9 Z係咪叫大家CD入女廁時要小心D呢?0 C0 _% O- S/ B. ]* O
如果真係要CD出街,我一定唔會入女廁
) @4 ]) B' I1 G  u搵個殘廁用咪得囉3 t+ ~" P" M5 c# @2 O4 a1 s
甚至如非必要都唔會去廁所

真係寫個''服''字比佢呀-0-

有相睇下就好啦~~~

基本上穿女裝出街冇問題 , 正常的行街 , 買野 , 食野 !只要你冇做出影響他人or 猥褻 行為 , 問題在哪 ?& }/ m) R  S* H) |
# B+ g$ `/ `0 K1 }6 i2 W; V; s, G! E4 c( C