嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街
% l, h$ r) I; R7 r5 }5 g/ C) B6 ]0 o3 Y+ Q* ^; Z6 S  }5 a3 ?
0 _1 z* O, p; ?9 o( |
4 b8 v; V8 _7 G9 h% b( c
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   & i0 a4 D0 @" c8 W3 ~+ d: N
& y- c" v5 t( H0 U! p
我最大可塞入9.5cm肛塞( X: I3 v8 M% P0 W
* ^" v" A" R8 N! J, x$ g

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表     h: T3 I; e7 n- ^% Z% a
: Q. H/ n1 \8 X- [) p3 v5 k
6 i' \! {# p' C- i8 x& i, @  g, H3 b; E% `# f" h4 z; n
我覺得係要一步步習慣
0 v% h9 j4 J% w. S% |" Q我最初玩
0 Z8 T- W, p( ^. l$ z- P4CM 插一陣經已好痛, W) S$ Z6 Q: \
其實要學放鬆的4 n3 k7 c# l' p5 a/ }. e) q
而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   + B* I3 F; g# A# H% G. g% W4 M! A
出街用唔會妤難走路嗎?
7 E- \/ Y( r7 A* s

# C1 _1 Q6 a% u' m$ V/ C+ z/ x1 H$ s' P
其實唔會架/ M0 B9 H7 u+ Q* b5 C
只要揀啱個粗幼) }% I& [7 @8 @4 `) q: U

( C& G5 _* V- i% c% z5 |  ^太幼,完全冇感覺
6 v0 Y; f2 T9 r# p$ g- _太粗,會痛
$ Z! v1 S+ k/ m  K
4 d1 @- c% O; G) E如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你/ O, J, C5 x, L+ c! |  o1 X, }
咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   7 Y: e1 Z; J# ~$ S' O( u
出街用唔會妤難走路嗎?
: ^7 f5 F; n0 a
行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
8 s. }* R# C+ B/ Q6 {9 a7 V粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
6 m1 N% u( V/ x5 q8 f7 G, t我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   
, B% C% f; {- Z9 e# g8 ^0 o3 v0 Y5 y' K) H& O0 ]' p
行路的感覺才是享受
# v3 R, K- x1 ^% ?# H9 I: ~" c
$ N+ W5 S: C+ Y2 d+ u+ M; d  s) u2 y5 T' G0 w  a: `9 G2 j
完全正確
$ k) P$ s$ E' [2 C. z* s8 m9 \識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒
. r: Q1 o- r$ A

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   / i. m0 ~% t8 o6 Z6 B  P9 B$ e/ o
咁大個。。。。點放得入丫。。。
, }0 g6 P* K8 i- q- G
擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   1 R% B: h% l8 O: v
我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
4 M( [$ ~* W* p; Z! p* k# J" U
我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間4 Q/ v! l- x% f  s# q6 M" _
由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)
( g2 _+ D/ ^# q# v" j* `塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@