嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞

肛塞

今天在家用陽貝自插後再用5cm肛塞出街 8 s$ ]; ]* T% l
. z' [9 m  n, j/ ~8 a
+ K+ }# b+ L2 ~6 {* X0 z. A$ @1 @1 z

" \1 m" m8 K! T7 o[ 本帖最後由 20151120 於 2016-2-19 11:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我的內心是渴望成為真女人

我出街用7.5cm加埋衛生帶

出街用唔會妤難走路嗎?

粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   
/ \8 N9 r4 I9 q1 g5 [- [9 n粗5cm, 插得入嗎? 4cm我都頂唔順啊。
: h2 C$ p4 W8 y# ?2 G9 p# c我最大可塞入9.5cm肛塞
8 {. \, z( P3 n) [
% x+ o& X* _2 E$ u% q$ I4 m. Z8 s% ^[ 本帖最後由 maria-ng 於 2016-2-20 10:27 編輯 ]

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   ) v6 |( b8 n! r4 R
. r* j, y7 `) Q0 X9 Y* ]8 _' z

% o: }. I+ \* X% J. D: a/ m
5 n& c( @& v2 T7 j4 i我覺得係要一步步習慣
4 D: u4 K! {2 j. n* \; r我最初玩
' d, J5 p4 y9 n4 A4CM 插一陣經已好痛* j) J% q1 c' M. z# J
其實要學放鬆的
7 w9 A% U' O! C0 h& S% s而家4CM 其實冇咩感覺

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
* y# k: }/ z1 x- T! I( H出街用唔會妤難走路嗎?
/ Q6 ?. U8 }3 c! t9 h8 p
* l) M. x2 j- \3 R, w( c; Q$ V) e6 c' n
其實唔會架
$ o$ H# J9 A8 f5 ?1 p只要揀啱個粗幼8 V* a, |" E- F' x+ t. w

L6 e) z: _1 t9 \太幼,完全冇感覺
. r: W& l# d% ^: N; e. o4 C太粗,會痛
/ e1 Y9 N+ G) o# Y' p6 ~5 t( o5 g- T. s% |( A% S
如果個塞可以令你行每一步都感覺到佢存在但又唔會整痛你
& @+ a( V: G* g: M  P8 @8 d/ b咁就係最正最合適

7.5cm肛塞基本上我可以24小時都塞住肛門(包括行街/睡覺)

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-2-20 09:29 發表   
# R' ~, i( i. D% `: |5 b出街用唔會妤難走路嗎?
) q, |. ?+ Y' }! @& V' k/ F
行路的感覺才是享受

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-20 09:53 發表   & R2 h& |( e6 Y& p2 I
% u# q2 \9 L' z* E0 w7 Z我由3cm到現在5cm,下個目標5.5cm

引用:
原帖由 20151120 於 2016-2-22 10:35 發表   
( i8 s" l, @5 x; p
! s0 H$ a5 q, ^/ x行路的感覺才是享受
( n9 O, e" J1 c8 m& e6 b
: [; a# N6 L3 x+ i: r
# P) f, U6 }4 l/ l- _* R7 c
完全正確3 @) ^* b/ _- L
識貨~~

睇完comment之後我只能夠講幾句 佩服佩服

小弟不是擴肛愛好者但滿享受被塞的感覺,我是買圖片上的錨型肛塞3cm,塞入整個合在股溝,穿出門走路逛街感覺很棒1 x. _7 b5 o; |  a; L5 M4 I

咁大個。。。。點放得入丫。。。

我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-2-24 15:53 發表   & U7 a* S' u0 E  p1 m
咁大個。。。。點放得入丫。。。
3 ]0 Z6 S/ E/ _1 `* p9 R, ^" t
擴張肛門要時間的,不可以急

引用:
原帖由 小豫 於 2016-2-24 16:54 發表   & {  M/ T- ~$ r# H
我比較擴肛,一野塞條5cm長條假j入去再加個肛塞,但一直上唔到6cm以上!
! T! u& S1 Z7 |我由5cm開始,到能塞入7cm已經是2年的時間( f- i% K- J# `
由7cm擴張到8.5cm超大型肛塞足足用了3年半

我由昨天至現在,肛門一直用8.5cm肛塞塞住(大便才拔出)
7 E- a+ x7 h3 n' z塞了27小時

回復 5# maria-ng 的帖子

巨無霸點帶出街?

長時間不會覺得難受嗎? @@