嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Kathy...好想好想好想

Kathy...好想好想好想

Kathy姐姐好想同CD妹妹來一個同姓間既親熱
5 G( v* A( ]: R" L
; z' Z2 L; G8 I4 JKathy姐姐好想試下比年輕猛男狠狠咁....
$ M$ n1 Z$ [/ w" `3 b% S+ L9 h
6 V7 g$ T7 `. M, FKathy姐姐好想試下為年輕少男服務" ?- z' e" Z/ }+ y* A- n

- A' O& x5 ]7 i4 J- c, n2 u  k有意PM留wechat
  l6 L/ N( c) D0 B' _% ~
! M) F8 W- i, |: `: s' X. u4 F7 W" W[ 本帖最後由 sucker0929 於 2016-3-10 12:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

omg 0.0 有什麼要求

回復 2# under1 的帖子

無架喎~

同男人玩要小心

可唔CD學生同你玩

咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 16:45 發表   ! w5 L6 j6 E3 f! O
咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀
0 f; D! V: S1 C# h7 [姐係 tb囉  哈哈

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-3-10 16:15 發表   2 f9 Q, U( w2 A
同男人玩要小心
. {8 G! R" b. t- N% w" }4 A6 R
好多都係男同男有愛之

回復 5# lwl 的帖子

可以呀~

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 16:45 發表   
! C# ~1 ~6 ^) o5 v9 m& i( W3 E) V6 U咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀
) |& [8 w. _$ o: m# l/ `$ H# T: ^

: Z4 h( i7 u  N9 @
# R( i9 {7 Y$ g: o$ p7 M; Z2 Klesbian囉~

引用:
原帖由 sucker0929 於 2016-3-10 17:43 發表   
; {0 [2 H! V! ?5 K1 ^( ^" n* }( r. l
6 w/ w( w' W& R0 C, t/ e
0 D4 f- D5 C) |; p3 @  Z$ Z/ S% f9 {' [1 e+ D
lesbian囉~
. V1 o$ T2 l& l& S+ W. d7 ~. I% R
1 B3 k- }$ R! D2 I9 d' I1 J
但我想CD咗之後,試吓同男喎,haha!

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 18:53 發表   
- e  B# N$ I- P. F( |4 S6 _$ {
7 q3 S& N" I/ ?' _6 _4 n& A
! {5 u7 s  k# _9 ]6 L, E但我想CD咗之後,試吓同男喎,haha!
4 n3 @; L$ ^1 v1 ~8 H% f4 }4 G0 ]4 u1 l! B& B( w: _% y
, w8 K. g. D: w7 c
咁我地互換下角色囉

要玩要小心~

回復 13# stefaniesha 的帖子

當然啦2 z) E" i9 X9 k- w" W  w
我都係第一次架咋

Wechat : lim2014x

我cd有時都好想要

回復 1# sucker0929 的帖子

你wechat系?