嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

街市妹戴膠手套

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-10 23:26 發表   
見反應咁好,再貼一張大埔墟街市
側面ok喎~長長秀髮
唔知仲有無做呢

我剛剛跟風開了手套圖既帖
去看看
http://hkcd.tv/thread-52363-1-1.html

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-10 23:26 發表   
見反應咁好,再貼一張大埔墟街市
加咗條粉紅色圍裙仲正
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

回復 22# wadee 的帖子

呢个加埋条粉红围裙仲得喔。我都钟意玩家务手套,有兴趣可以睇下我之前发噶贴。

引用:
原帖由 nanilo 於 2016-4-11 12:54 發表   
呢个加埋条粉红围裙仲得喔。我都钟意玩家务手套,有兴趣可以睇下我之前发噶贴。
條粉紅色圍裙加晒分啦。

回復 24# Marigold 的帖子

我都有条黄色噶,加埋对紫色手套,好掂。

引用:
原帖由 nanilo 於 2016-4-11 12:54 發表   
有睇啊 師兄D貼我都有睇開
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

回復 22# wadee 的帖子

非常認同呀
謝謝樓主加相

引用:
原帖由 nanilo 於 2016-4-11 13:46 發表   
我都有条黄色噶,加埋对紫色手套,好掂。
如果粉紅色手套要配邊隻色圍裙會好看?

呢張又係幾年前影,間舖已執笠

回復 28# Marigold 的帖子

我觉得系鲜色比较好,不过最重要都系要够胶。胶到返晒光最正。

如果粉紅色手套配黑色圍裙好正

回復 13# cdelli629 的帖子

片尾話阿妹唔想做人女神,所以唔接受訪問!

回復 15# wadee 的帖子

這就是女神
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

2012年

2014年

回復 20# gcyc9 的帖子

師兄, 你呢張個姐姐仔好似仲正喎, 有冇正面睇下?

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-6-19 13:39 發表   
2012年
以前扎辮清純d
箍起有d惡

同康.乃馨.牌手.套呀
小妹仲未搵到

引用:
原帖由 cdelli629 於 2016-8-27 00:44 發表   

以前扎辮清純d
箍起有d惡

同康.乃馨.牌手.套呀
小妹仲未搵到
唔似康乃馨手套
應該係大陸紅色家用絨裡手套反咗一截

回復 38# Marigold 的帖子

係喎。無放大睇唔清楚

引用:
原帖由 cdelli629 於 2016-8-27 00:44 發表   

以前扎辮清純d
箍起有d惡

同康.乃馨.牌手.套呀
小妹仲未搵到
發現有康乃馨手套賣,在香港仔 一對$14有需要我比地址你。