嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想找同好研究下 洗碗膠手套

我都係特別喜歡菊花牌粉紅色,當然黃色都唔差

引用:
原帖由 Marigold 於 2016-4-10 20:27 發表   

北區,唔係大舖,有興趣就估下啦.
頭先落去多人買野,今日坐收銀
你話隔離有另一間,如果百記,就知道啦

回復 22# cdelli629 的帖子

似乎係領展商場,而且惠記百記同時存在多年

講開菊花牌,我反而中意黃色多d。不過可能自小戴開菊花牌,無論甚麼顏色,細碼最舒服。

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-4-12 02:05 發表   
講開菊花牌,我反而中意黃色多d。不過可能自小戴開菊花牌,無論甚麼顏色,細碼最舒服。
仲有菊花牌係手碗位收窄少許,很適合女仔手型。
其他手套唔覺有呢樣嘢

引用:
原帖由 wadee 於 2016-4-10 22:39 發表   

菊花牌粉紅色我戴細碼都可以喎 不過不同牌子的手套的size真的不同 要自己慢慢試
細碼都得, c hing身型都好fit吓喎,我老婆都係細碼,用埋棉手套要戴中碼。

回復 26# Marigold 的帖子

玩手套 梗係玩細碼啦 果種被手套包住雙手同貼手的感覺是最正
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

有無發現粉紅色近1-2年略為深色左少少? 同埋厚左少少
舊款已經買唔番

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-12 18:50 發表   
有無發現粉紅色近1-2年略為深色左少少? 同埋厚左少少
舊款已經買唔番
呢一年到買的粉紅色菊花牌隻色已近桃紅。
有主婦報料話而家隻粉紅色菊花牌手套掂一掂漂白水即刻白咗一撻,
莫非真係差咗?

如果發現舊款仲有得賣,靖通知聲,要大量入貨

日本的手套尺寸都偏小
但是比較漂亮

引用:
原帖由 Marigold 於 2016-4-9 23:56 發表   

菊花牌隻粉紅色我覺得女性用相當配合。
尤其大約一年到隻色較返似桃紅色之後

師兄有冇其他手套特點? 微力達乾爽手套,惠康賣嗰隻日本膠手套等
仲有冇邊D也是女仕們的熱門選擇?
最中意微力達乾爽手套
s碼又緊又長
不過舊版冇花香個隻仲正

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-4-17 22:10 發表   

最中意微力達乾爽手套
s碼又緊又長
不過舊版冇花香個隻仲正
菊花牌 紫藍色防敏感手套s碼 應該緊同長過微力達
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 wadee 於 2016-4-17 22:14 發表   

菊花牌 紫藍色防敏感手套s碼 應該緊同長過微力達
長過 不過防敏感手套個筒前窄後闊
而微力達係直筒
另外防敏感手套俉係天然橡膠, 冇彈性

回復 1# Marigold 的帖子

有冇戴菊花牌手套

我細個個陣偷用媽媽個D

路過阿妹間supermarket,但唔見阿妹,唯有買咗兩對菊花牌手套做紀念,特價$25.9

我愛的菊花牌
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

知道係邊到嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件