嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

最近大膽左(關於戀手套)

引用:
原帖由 wadee 於 2016-4-14 23:00 發表   : ]; l. x( u9 V4 a+ _  U
係啊大多數都是師奶來 不過當自己戴住手套時比個唔識嘅人望住 嗰種感覺非筆墨能形容 可能她們根本不當一回事 又或者可能覺得我對手有問題先戴手套 基本上是冇人理過來我 所以我現在晚晩都放心戴住 ...
/ j! n0 k/ t' Z4 F
: t' U. v: T) R4 ]" I易地而處 為人設想 比個like你

引用:
原帖由 Marigold 於 2016-4-15 09:52 發表   
- J4 }0 y2 S& }( T
  L: d: s1 V! B. }# y2 [# ?$ S& A; ?  R) P) h- }7 x( n
銀紙好多菌㗎
4 K8 K) B* |$ T/ O$ s8 j4 Q0 W- `試過有個姐姐用洗碗手套散緊鮮奶,收銀排長龍噤鐘出嚟幫手,我當然支持吓啦。
* {# e2 c, F- {* t4 X3 _
收銀戴洗碗手套真係少見喎 如有機會見到 佢條隊多人 我都一定會排
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

回復 20# Marigold 的帖子

唔知有無收錯風- b, {# F9 O* U2 W! r+ E- P" _4 m; N
以前埋數唔對(包括偽鈔)要收銀賠
9 a& _; f  a  _& G# O戴左手套咪不可憑手感分辦真偽鈔

都真係幾大膽,好彩反應夠快。不過比人望住會唔知點咁

#adoreeeeeeeeeeee

回復 24# Rilakk 的帖子

其實我就係想比人望到 自己好緊張的感覺 緊張得來自己又好開心
5 W1 L8 m9 ~( g0 c- e: g最近仲要試過 過隧道俾錢時 有個比較後生 我估未夠30的女人 在我給她錢時 我相信她是有意摸我的手套 從手掌到手指 試過3次 俾錢時都是 真想問她 是否都愛手套 她是戴黑色綿手襪再戴醫生手套收錢
這裡有很多很好笑的笑話

回復 26# wadee 的帖子

可能係都唔出奇,遇到時您再問下佢囉lol  L1 j2 L# E* d* u9 Q6 n+ a
同老婆玩都唔夠喉咩其實

回復 26# wadee 的帖子

戴住手套又點摸到手套?
+ L+ @" |" {3 n% [: F9 t  c" ?7 X同埋好少後生做隧道收費員

舊圖shh...........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 29# 十指套衣裳 的帖子

嘩!正呀兼罕有喎。3 L& g; J# |0 g$ x; P4 O
以我弱的觀察所知,佢地好少戴呢款白手套,黑色棉手套或醫生膠手套較常見。有次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她

回復 29# 十指套衣裳 的帖子

正喎 師兄在邊間惠康見到? 呢款手套好易污糟
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 01:43 發表   , ?+ c, i) {8 J/ V! M+ b/ ?6 ~; R; W
次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她
% K5 L. G- p6 ?3 B5 r: T  L& O3 i. Q- I! P1 @1 k
惠康係ansell 手套黎, 問過太子界限街分店d 呀姐, 佢地話公司比

引用:
原帖由 wadee 於 2016-8-23 14:14 發表   
- R, k: A1 a3 |" G# A' K* ~2 u正喎 師兄在邊間惠康見到? 呢款手套好易污糟
9 f! Y1 b% x. @6 I1 P

9 o6 j" A$ n) a2 _0 N% }" R2 W佐敦道, 2013年O既事啦...
/ P/ `/ u6 @: p8 C( [' a呢款手套係好易污糟, 不過戴到黃黃綠綠先吸引
8 O, k) _! |! f' P
) s) F2 v& W& S$ w4 t[ 本帖最後由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:04 編輯 ]

回復 32# 十指套衣裳 的帖子

明白,可能公司供佢地執貨用

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 22:21 發表   
1 U3 d9 j  ?/ x5 ?4 q/ X% L明白,可能公司供佢地執貨用
! Z' a* j8 a, C
$ h' S$ \- P, z. u6 t個次我真係問佢有無多一對

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:02 發表   ' D0 A% K- U& P" C1 B
9 h1 d% _' e8 _7 ?  H
3 i; m6 X9 l) `- z  y1 _
佐敦道, 2013年O既事啦...1 O; Q& @3 V) U# O. A- d
呢款手套係好易污糟, 不過戴到黃黃綠綠先吸引
, T$ h6 W5 A7 f3 L
明白 我都係愛全新手套 污糟咗同冇咗陣味 就唔太喜歡
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-24 08:54 發表   
- C! I. I0 P$ u+ @* @6 l- k
- ~" `2 y' }! w' I" F% ]+ C* U, B3 L# r* D/ }
個次我真係問佢有無多一對
, f, L6 o! h( o7 D
姐姐好大膽呀,咁得唔得到手?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:00 發表   
% N7 k$ ?% A, \& b1 W0 F7 u; P* y# u" w- c' d. q
: j, v/ Q4 y: _- y) Q. O, Y
惠康係ansell 手套黎, 問過太子界限街分店d 呀姐, 佢地話公司比
- n0 @1 ^" V9 R* n% f- A

/ l, U( \! ]+ B2 ]$ C8 p' N. A惠康公司好似係比一隻Jackson G40勞工手套散貨用。
& a0 a2 z1 U% Y) j
9 a5 `% t# C3 v+ B. l[ 本帖最後由 Marigold 於 2016-8-27 00:42 編輯 ]

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 01:43 發表   ' H" N4 J, C' D# a* h
嘩!正呀兼罕有喎。
3 h- N- O! l# s! A9 V: }. [以我弱的觀察所知,佢地好少戴呢款白手套,黑色棉手套或醫生膠手套較常見。有次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她
1 d; r% \( M) T' x; F
& D8 K7 C! C" x( {又會唔會係散緊奶櫃雪糕之類,收銀㩒鐘出嚟幫手嗰? 散凍貨好多時都白手套+洗碗膠手套

引用:
原帖由 cdelli629 於 2016-8-27 00:27 發表   
  W8 o# N# [( n
7 W* k0 W: o1 @: I% P姐姐好大膽呀,咁得唔得到手?
5 s% E) i" ?" y/ p% t無,之後佢話公司派