嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二合一M巾褲

二合一M巾褲

出咗一排今日終於入手,即刻開黎用,超正' \4 F* `8 ~+ p6 ?& }

+ H5 Y& S3 M# t, @2 x& v) T" d6 i4 d: k
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我都諗住買,不過行樓下百佳見唔到,so sad…

引用:
原帖由 shan 於 2016-4-22 01:07 發表   9 h7 u/ E# W+ O) B
我都諗住買,不過行樓下百佳見唔到,so sad…
8 q3 }+ G3 F$ x3 q) m  ^% K9 V" n

* ~$ A1 `2 P2 I# U9 O我見過屈銀寺同萬0都有,4 c' J3 B7 Q* O, C; i8 W. q* p
賣$39.9,一包有四條!

这个M巾好 啊

記得出示優惠卷
# `: x! ^+ R$ J$ whttp://hkcd.tv/thread-51899-1-1.html

可以post 多d相出黎嗎

回復 6# Zero_dec 的帖子

唔係幾方便....GOOGLE "安心熟睡褲" 試試

而家用緊....

其實有咩用?會high d?

你M SIZE 好細腰啊!

起初我見到以為係整古,原來‘係真!

而家用緊....

除了有 圖案,跟 拉拉褲 沒有分別,吸收量可能更差

放尿吸到嗎?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2016-4-26 12:32 發表   
3 d% J% W- Z! z1 U6 B. l放尿吸到嗎?
6 m$ L% [3 k5 Q& K
% ]9 V6 V+ ?" v. Z. ~7 m! f' [* k
應該唔得!
4 S+ o( e! E8 b3 o( y1 g" V  V) P2 f# u) C) p2 u  o
問題一:! E. C3 m. h7 l6 u; ?+ u1 g
吸水位置唔同,如果只係前面出水," H. q, F& q. n: p+ r- d2 B; B
前面會唔夠吸,而後面仍然係乾+ T, h! T. Y! Q, F6 M

( o$ N. b& i6 X- O$ }- k1 e' f問題二:
! e" y- i% y$ m( e吸水量應該唔夠一篤尿,半篤可能得!

引用:
原帖由 1677 於 2016-4-26 13:41 發表   & E" c) |$ a3 R7 i7 z
& [  c, u# y6 R. O* M; `. I
1 j% S. s8 S9 O9 x' i
應該唔得!- D# D& V. y* u" _" h  t

1 @4 s+ b9 v5 }問題一:4 B: W7 R9 u* g( b4 h) u1 G- a
吸水位置唔同,如果只係前面出水,
8 R! Z  g$ h) ^; w: o前面會唔夠吸,而後面仍然係乾
1 v2 c8 F- X$ B+ r! G( c0 _7 v, A( N% P) x
問題二:
4 C' i0 l, C, ]# ^/ W: }吸水量應該唔夠一篤尿,半篤可能得!
! u2 j9 F* t! d. X, T
( u$ C* m$ M' t  }; ?( _& C正解。一篤的話會漏出來) l: p7 @: S5 P* f7 v- j! a
仲有佢有分前後的,正常穿著的話前面係冇野的

引用:
原帖由 diaperfan 於 2016-4-26 11:19 發表   3 }" d7 |2 o7 z( `4 g
除了有 圖案,跟 拉拉褲 沒有分別,吸收量可能更差
$ U) I7 J, o, t" G3 w% g
4 I) |5 F( P% w

/ C6 ~% K. w6 V; r" q, S# ^兩者間我都用過, 我好覺拉拉褲好好多, 不過佢原意係當M巾用.8 V" A$ p7 b" [  R
但如果我女生, 我情願用拉拉褲好過. 感覺上拉拉褲比較通爽

引用:
原帖由 willy 於 2016-4-26 19:39 發表   
3 y7 h$ g8 G3 M9 p) J
( C3 i% e: M* v3 I& P4 ]/ u9 k0 Q/ u) _* r: D

: [8 O, \/ f) g兩者間我都用過, 我好覺拉拉褲好好多, 不過佢原意係當M巾用.
3 B( o: n4 @! N  U. b) j但如果我女生, 我情願用拉拉褲好過. 感覺上拉拉褲比較通爽
; y) p; Q- `8 a5 f0 f# Q( G# l( H
4 n; X3 b, [$ O  q1 Q
拉拉褲的size合適嗎?好像很小的樣子。
$ g6 [! S+ Z) Q# X1 Xtena尿褲就試過,但不及這個通爽

引用:
原帖由 lazygigi 於 2016-4-26 19:50 發表   " m4 }: S4 A) U$ M- [' E
& r3 t6 |" t3 v  @
9 X! X% H% T* j* ^5 p& g/ S
拉拉褲的size合適嗎?好像很小的樣子。8 O' e/ |  z* c6 o9 {+ m
tena尿褲就試過,但不及這個通爽
" P, F# s# I+ a/ w' j* W1 G# ]
/ x9 Z# e6 O- ~/ H

j# b6 T' m7 A1 S我買大碼, 但比較偏大.
6 ?- w! x; v- b0 j我自己拉拉褲都係用TENA. 我反而鐘意TENA多少少. 當然唔及普通紙尿片有個種好實在, 個PAT PAT比野包住的感覺

我都係喜歡尿片多啲,整個patpat包住好有感覺

最近訪問的版塊