嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
) i9 R8 O( U0 t: ]9 N' G7 c- j2 O# R: Z# s3 _2 ?5 y
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;
$ K& K& W8 i2 _
5 k& ~% t0 @" O' h打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃,
4 D# H* E& b& ]2 n仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲, ! u- g* E0 }8 K! D. B6 Z6 p
次次打一陣, 就忍唔住要射 7 w& O5 k1 w& I1 N$ x; w
- |1 Y3 w& u1 R" b
有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好
6 ^2 M5 {2 H# Y2 T# i$ c我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
, [4 S* y3 v1 E有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
' P" r# k6 G! e2 Jhello 你好- }/ B' R6 t. }* B# Q/ v
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
' Z) s% p$ {, ?0 |3 ^2 {有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
0 u3 D) f3 R" c; p$ t咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   
8 h( O: j& q* r# q1 H0 [) G我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
0 P) [+ p4 S0 R
C兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教% f9 H) R$ w- Y' x2 T9 {# h
仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
: v4 F- [! X( Z: P5 V你點樣有手鐐同腳鐐?
8 V" T. V' `3 [: d3 f
唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多.
5 j& Z$ i3 e4 E6 j. Q
8 H  Z/ X5 w0 B8 B. g! T! aE家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) , ; P9 @! d6 a& Y: d8 H" ?0 T$ g
咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

9 e( l$ y- v: v: j, [( S: ?! L, ?, a* x& T) D5 Q# G1 r
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒  n3 {+ H0 ?/ Y4 q/ q
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死, e7 W$ m+ l+ |6 E: i

4 U5 s9 f0 V! ^) a* Q有冇姐妹想震下+ ~7 _0 ^3 Y" ~& H/ E4 K1 A

. x, t% E) |- c% [% U9 k1 g[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:24 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow
% ?4 \# f, ~) H# l' AThree eggs in one time$ k* H" @9 m: y  b' H
I 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   
! [9 A4 _% B9 }# i2 C3 k5 G0 Z& w4 x1 c1 X
咁邊個幫你打先?
: m1 o# w7 q/ t* V; @
邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   ( ?: P" K* r: q( }4 F8 [" E
( O! C  d; p  X6 a0 @

( H0 M: D3 n( e! a/ w我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
* h8 t9 o+ C3 o一粒震J,其餘兩粒震lin,high死3 Y& _- b2 f, y. {7 R/ T

3 ^  ]) V/ j+ f! {1 |有冇姐妹想震下
+ V" v: I" _9 W太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   
+ r8 S$ l$ ?0 X; ?, D. T8 P2 H
; O* Q+ @  N0 ]  M9 Y9 n太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
" S5 z: k: u. y  g用人手摸或掃lin係hi D既
/ u& j( J; \$ h- ^8 R7 f# J" j. q) V, S, U2 Q- T& c% ^" v9 `
我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。8 U8 V4 L* K/ w& b! l  A
事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。. v9 q0 Y9 v' Y! J

: ^: B/ B1 S+ z; @* V; @這樣玩荒淫無比!!/ k4 J8 p8 }, s8 }: W
, i, s7 X  D- J% ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   4 `  e3 L  @* C1 r; `# s6 O
我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
) n, W+ d' V* p1 `7 i% o% ]; h7 \
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;5 ]2 Y$ n8 \+ p, t3 Q

( d" Q' ~( l0 r/ e6 D打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
( Q8 d6 T, [" g5 _& L& \6 \
9 Z! }- y5 x5 K6 Q5 {7 o我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,
) J$ u) G( H4 Z% U: r以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   6 g' }) \  C. \6 T9 T5 i/ B
hello 你好
3 F2 d, G" C, I; z/ S0 q' x! A我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服" ?. R+ H4 Y$ [+ z
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
) f. |: z  M- `, J
我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??