嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好, 我是新來的校服fans

大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
+ w: H9 N1 p3 ~* {) G7 a# S" t6 ]5 j1 V
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;7 c% W( ?7 ?4 Y% s
5 \  y' q) O; a/ c$ F/ R$ S
打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃, ) L6 \1 j  X# \+ J
仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲,
2 h8 \- K3 q8 y) C/ k次次打一陣, 就忍唔住要射 - @6 ~8 q+ {) }4 r9 M, ^
% |: J2 [. S2 T4 C/ }
有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~

hello 你好
) c& g: T' X. t5 D1 N% y7 l. u我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
  v, H) @% s: V7 W/ V有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   1 _8 H9 H6 y4 P% c1 r6 S) P$ a
hello 你好0 K: g1 g4 `. Q( q4 \1 Y
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
! H% D$ Z+ `' p+ e% {# b5 J4 O有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
, u5 W0 j, D6 o- y
咁邊個幫你打先?

回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手

回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   
- T9 t) Q5 J+ Y& H我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
0 W, r% Y1 B4 ?, p. |. b' QC兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教
  s. O2 `6 ~, J0 U仲有打j,鎖住訓教

回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨

你點樣有手鐐同腳鐐?

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
0 {+ `& k9 q3 K你點樣有手鐐同腳鐐?
5 N! e6 g4 Y* {* ]. ^
唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多. 2 J% A" E1 H3 Z7 q
, t; z5 H- Q& M8 `
E家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) ,
: T' j$ @. I1 R+ _. T! u咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得

* T1 M+ I: J* @1 z9 s3 A7 `$ `( {+ v: \: t5 ~, P
我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
. U2 t) f( `1 `5 W3 B一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
1 k6 N/ T+ w: `) f6 [- b3 m- k$ i
5 E& f% j  U* q- z, K3 l) |5 p3 j有冇姐妹想震下! i0 s% o; W6 M6 U2 o, t8 X5 G1 ]
3 v/ v6 \+ O  q1 k$ S& ^
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

Wow0 I' k! [9 _) {0 A% _+ t
Three eggs in one time* S% i1 X# J( `( A6 ?% Q
I 'm the Queen in the world

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   
, }# H2 D: D; N  g  [- M! q0 P1 p3 H) z. G" \0 n
咁邊個幫你打先?
* U/ E' S) ]6 O. e
邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
鐘意著校裙做學生妹

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   
0 Z8 b, |/ v7 u7 n/ z  l
7 @% a0 i  K0 S& M3 }( v! ^
/ G9 o: F; M7 j& ^: v  q2 j* N+ K我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
* z# B; G  s! G) m" k) W2 w7 D一粒震J,其餘兩粒震lin,high死5 ~$ a+ h3 y3 |" g# _( N& O8 \, o

# z3 @% Y  B4 c2 J有冇姐妹想震下
0 X# C2 |, s/ ^) s/ J% @太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   
, w! Y2 y$ d/ Q; Q$ q2 \# E, w! a
0 J. a" w2 ]; t) K$ T) m! ?4 J太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
* N0 G6 O% q" N$ `7 U; T. N用人手摸或掃lin係hi D既4 s  r5 n' C! u( R
& Z" A; @; ?0 ^# t
我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。% p1 A$ r' `, `5 G  t' o5 G1 G! d
事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。/ F) B. Q4 s/ a

9 s$ G0 `+ u9 y這樣玩荒淫無比!!' H( \/ l5 I- t" I! l' o

3 M* l5 n) v! N[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 19:13 編輯 ]
未了願

我替你朝浪濤吶喊 聽聽有沒有被迴響

青春怎會零創傷

我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   . p7 A& o8 u  I- E: n" G
我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.* e2 z: e$ N, Q+ R" M( H
# k7 E3 t$ i: a* @9 m2 R3 ~6 K9 O
ML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;  F8 O8 p$ V  ]! ]# {& T

6 f9 G0 g( g( A/ f2 O打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
; x1 }; [3 M; \3 h' F
. R5 f" W; r6 D' S2 J0 b% M3 k我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,
$ a0 W3 M! L0 ^  {7 P以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   ( a2 D' ~( w' s
hello 你好5 g: T1 ]- p- |5 e; O# R+ q; [  r
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服4 ?; H2 G, B7 _7 [( F, [: b7 J
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
2 Q: f) t! f$ J我最鐘意"打"學生妹:)
有冇cd一齊影相相??

最近訪問的版塊