嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Delllllllllllllllll

Delllllllllllllllll

Delllllllllllllllll2 `) X9 @' Z; s$ D

V. ^! m$ O6 r$ h, b' G# }5 `1 Y[ 本帖最後由 Lazy_tong 於 2019-9-11 22:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有人嗎 求pmmmmmmm

引用:
原帖由 Lazy_tong 於 2016-7-3 12:52 發表   
5 I+ }/ t- P8 X大家好 我24歲
8 r- Y: x" g+ P8 o# v
$ P. ?- x9 y8 L' Z2 Z雖然我係直男 但我對cd/ladyboy有興趣3 F7 `1 p) I  D" T
; t3 z7 \9 {* i: M' d% v
我會睇shemale既片 唔反感
! a. e: k- Z- p& `; I. P; X# b5 u# C" s' W" \
我唔會搵奴 因為我覺得要人人平等
7 J/ S) J+ S3 }) A  E' y' W0 G$ [1 U5 n. B$ ^" [, y
你服務我 我服侍你 最緊要大家開心7 M! F' I2 }" a& C" j# u
5 w6 X& Q& [; T
希望有人會帶我踏出第一部* A' G7 q$ E. F, S( h& d2 t( _/ @
* n% I3 B' [5 {) f+ ]
有興趣就pm wechat ...
% Q4 Y/ ^4 I6 d4 ?8 \, a4 `9 H. V$ A
5 {& n9 h1 h% F

% m9 e- S$ E$ @1 E) q# j! N. a. ?; {直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-7-3 13:17 發表   5 ~- F. k  D" \5 u

0 u4 V$ p/ U4 [. f* p
/ X6 U& A" h. |6 m% w" ~) C- }0 N# K; x/ @% x
直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
3 B% o# k- T3 o
基本上係社會既道德觀念就係
( F0 f, O! E& v- j! L4 r8 ~  l3 g- G" e* T' a
但我個腦就話我知唔係淨係鐘意女仔

有人嗎 希望得到pmmmmmm

有人嗎 希望得到pmmmmmm

求pmmmmmmmmmm

你好性急,幾個鐘係咁推post

我覺得想識人要主動囉
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 under1 於 2016-7-3 16:43 發表   & i0 g; L( n; d' R; G5 z" d% a0 X
你好性急,幾個鐘係咁推post
! v- }0 W5 u( H; u
- r5 k  w/ i9 K4 t+ O# C7 R路過答句咀.2 Y; `7 j  f) ]2 m! ]! j) |! z% T3 x
急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"嘅特性.

想玩Shemale5 E3 F; I1 ]3 s/ S" x8 ]
天水圍出灣仔啦
# y7 g" \% ~$ ^坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩
- o, v* A8 d5 I3 Q, M, c8 Y$ z6 ^+ L+ z$ G

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-7-3 18:04 發表   
+ T4 ^; e6 z# N想玩Shemale
5 T* ~$ X' F! G! r" P$ W天水圍出灣仔啦2 z3 l0 i4 V) |
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩! e- h! _" X: u4 i' C8 W9 `
; e4 I: X& o. X: @: L8 {
' i& B1 |( h" ^
; j9 q; N8 W* o1 r
引用:
原帖由 gila 於 2016-7-3 17:50 發表   
. W! L' q* L% x0 `2 Q, n4 n! T; |( }! v. G2 o

/ i% Q. f. {9 ~5 ~# _' S  E路過答句咀.
. J3 Z( K# ?5 }+ d! R急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"
. w! D5 K1 r9 @4 \) S7 ~% j: f; D5 [7 ?- ^6 S
好同意!4 {7 V  M, q6 s* H6 v( x
- K/ C# B. U8 h$ f! w

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2016-7-3 21:06 發表   ) N6 i6 G( k- V2 B

- W# S) {$ ~& |) v/ ]6 y- D3 W2 b/ M/ g5 ], T) c& d5 O

' g, d# ?8 U, j: }# T& g) y& i/ D
  s* T* d, ~. k 好同意!
# D" K6 s" P+ S* l8 k" F- }. `/ {
我急完係唔會謝左嫁 太睇少我

一黎淨係想交歡,唔諗下交心先?
' L0 T: l4 Q  Z9 y( e' n. _: ?
. U3 [1 r7 ?( F可能你性取向多元到接受倒俾人插你,不如你試試去溝仔算吧啦∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

推下先 我係諗住交心先嫁

最憎呢種直男

引用:
原帖由 rin6 於 2016-7-5 13:57 發表   
, g# n* u0 r) y# u4 o  D+ V最憎呢種直男
  D  i8 y# y6 H, d. T/ _
下 依到自由討論
" x; [9 }3 k, f/ X4 P( u$ T( u9 W我又無得罪你 憎咩姐% u. B- n( A9 J) l

% L) y( V! @5 M, v我都係想識下cd姐 有咩問題( }5 m7 J0 k) ?  X5 f

$ ?, v" M: _! c/ G# L! B仲有 憎d咩麻煩比個原因 唔好放低句說話就走左去

憎一個人係唔需要籍口的7 B, j% ^. x8 y* ^) B
感覺既野冇得解釋* E2 Q* q& `; g* y: [
你都識講討論自由
0 ]3 R* z4 i- d講完野讀者領悟唔到要下下要講原因咪好唔得閒
5 b: i. u9 z; J) N: T/ T2 e2 J* W* \, r: `

心平氣和,各有所求各有所需

回復 1# Lazy_tong 的帖子

你根本已經不是直男了