嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好喜歡著絲襪高跟鞋

好喜歡著絲襪高跟鞋

我好喜歡著絲襪高跟鞋,有幾多朋友都係只喜歡著好喜歡著絲襪高跟鞋?我喜歡著薄黑絲,平時返工都會著起褲內,有時會著住去按摩,大家呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

有興趣交流,請add我wechat mochalam

我都喜歡穿黑絲尖高跟鞋

引用:
原帖由 phblackph 於 2016-7-4 13:45 發表   - R- ^8 R- U$ _* @% E$ I
我好喜歡著絲襪高跟鞋,有幾多朋友都係只喜歡著好喜歡著絲襪高跟鞋?我喜歡著薄黑絲,平時返工都會著起褲內,有時會著住去按摩,大家呢?
% r( A& W! {8 I: S$ l/ F  J

: A+ j% z% p* n7 C我喜歡穿絲襪,但就不太喜歡穿高跟鞋...走路很辛苦...

着尖高跟鞋對腳會靚啲

引用:
原帖由 coeywong88 於 2016-8-3 21:58 發表   3 ]0 j/ G: {2 v& O- L, n

4 @; a. r' f' V$ z( I6 [' Y: X. |$ }. b0 R. i* _' D; r0 a
我喜歡穿絲襪,但就不太喜歡穿高跟鞋...走路很辛苦...
1 r( q3 y% [+ R+ w
: v" s0 f/ s6 H
* m; i1 o7 v$ _9 T! V
著多幾次就慣
( W! |* M; Q. a+ |5 Q7 h慣左就發現真係超性感
" ]% b) p6 U3 o) e' L+ H個感覺係………返唔到轉頭

我初初著真係唔多習慣,著多幾次就會發覺你無形之中走火入魔; @0 H, \8 `" ^& X. h

/ r$ p* d. {0 N& c2 |0 y而且依加見到D 秘書look、連身裙既OL等巴士、MTR.....等等, C( d. n; W0 x" A" S+ I, J- B: A

% U+ X% g$ |2 m( W& Z0 j. I0 U或看到類似鞋跟好高下尖頭高跟鞋聲音走過,都會好自然睇一睇咩類型既高跟鞋,9 h$ z" F6 C" K/ t  [

6 ?; H% h0 e1 s3 F8 j) Y好睇,對鞋入我眼既話,我都番到屋企自己都要著番絲襪尖頭高跟鞋去爽,不過坦白講我真的戒唔甩. A; j6 W; g5 e  \2 b6 I5 u

1 ^/ z2 W. D3 \4 b因為我好鬼死鐘意絲襪配尖頭高跟鞋(尤其黑絲),
* q' t0 i! q( ?% ]5 U3 S2 U: L2 N" D
著上去簡直係官能上刺激,視覺上被強姦美腿或對高跟鞋^_^
0 ?/ b6 N$ r( I3 s7 \6 d% R; B) R% t+ ~* j. @& _7 m  E* Z

絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!
% w( P2 b: {' w! C  `" m2 d+ [  {1 j3 Y+ t0 v- H( i5 e. u
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2017-6-16 16:47 發表   
1 Z/ a* F1 F* Z我初初著真係唔多習慣,著多幾次就會發覺你無形之中走火入魔; a% l( M9 x9 w. Y. p
6 z3 x; w% o5 N6 r
而且依加見到D 秘書look、連身裙既OL等巴士、MTR.....等等
1 `, A4 H) B+ Y
- O; h1 t5 Z3 N8 S: B4 D/ f0 A或看到類似鞋跟好高下尖頭高跟鞋聲音走過,都會好自然睇一睇咩類型既高跟鞋,
; G  A8 q  o" F8 Q# F$ e; Z, H( a4 S0 s* i" a7 V8 H( H
好睇對 ...
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-6-16 17:10 發表   ' [6 V- j; o0 u: K) ^% q7 d% o/ m
絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!7 O* }/ E* |5 X: x  J& d: }
: `2 T) C  n( F1 [& P$ h3 o7 s
. J' s. F- `0 J
我就正是你所講的那樣✌

我都喜歡穿黑絲尖高跟

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-6-16 17:10 發表   - C: m* k1 P0 V2 d2 B1 [5 v
絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!8 k1 ?) ?! N2 N* u; d

: g+ O' f. O' g1 C% k3 ^
: N2 R2 V( I  p$ G( ]
0 {9 {9 N. N$ s/ q9 u被你說出重點,矮鞋跟並沒有這種感覺。

我也很喜歡穿絲襪跟高跟鞋感覺很棒