嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好喜歡著絲襪高跟鞋

好喜歡著絲襪高跟鞋

我好喜歡著絲襪高跟鞋,有幾多朋友都係只喜歡著好喜歡著絲襪高跟鞋?我喜歡著薄黑絲,平時返工都會著起褲內,有時會著住去按摩,大家呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

有興趣交流,請add我wechat mochalam

我都喜歡穿黑絲尖高跟鞋

引用:
原帖由 phblackph 於 2016-7-4 13:45 發表   $ K% j8 J5 [9 F* J' G3 i& e4 c3 T
我好喜歡著絲襪高跟鞋,有幾多朋友都係只喜歡著好喜歡著絲襪高跟鞋?我喜歡著薄黑絲,平時返工都會著起褲內,有時會著住去按摩,大家呢?
/ T5 J8 h5 x4 [0 M9 d. a
9 h$ U: E! O1 B; {1 j! i我喜歡穿絲襪,但就不太喜歡穿高跟鞋...走路很辛苦...

着尖高跟鞋對腳會靚啲

引用:
原帖由 coeywong88 於 2016-8-3 21:58 發表   
  J+ e" Y- y/ ^% t; r* O' g5 J" n% @) E7 g( o$ Y
' j/ v1 C# R8 A
我喜歡穿絲襪,但就不太喜歡穿高跟鞋...走路很辛苦...
2 u% E! ~+ S# }" [* @) K( R

* K1 l: c+ i/ E6 n9 p# z5 g
3 _$ |0 B2 L: g4 Z( [0 M著多幾次就慣
. Q6 s2 }$ X) }8 m4 [# [' U8 R慣左就發現真係超性感
9 U1 u" y8 P5 Q' P# |. T7 s& _( O個感覺係………返唔到轉頭

我初初著真係唔多習慣,著多幾次就會發覺你無形之中走火入魔' Z' K3 N7 R0 l! F( |( F" U- x

. G' a% m2 M5 v2 T而且依加見到D 秘書look、連身裙既OL等巴士、MTR.....等等
1 i) W3 P5 R# u" _( e& C8 m
' W  l8 N' u" x8 H或看到類似鞋跟好高下尖頭高跟鞋聲音走過,都會好自然睇一睇咩類型既高跟鞋,
. x: \' c+ i" d( g5 c* \. ~0 g& g% {5 t: i! d# u
好睇,對鞋入我眼既話,我都番到屋企自己都要著番絲襪尖頭高跟鞋去爽,不過坦白講我真的戒唔甩
: f, D- H2 y) Y3 `3 @
/ @) o# }' A' ?( m0 w- C" t因為我好鬼死鐘意絲襪配尖頭高跟鞋(尤其黑絲),
# ^8 d: D1 A. k! t8 F0 j
" e# K$ U1 O$ n8 S, m著上去簡直係官能上刺激,視覺上被強姦美腿或對高跟鞋^_^4 |7 M" V, L9 w2 x4 U

% s+ D9 O# k  t9 R$ ?[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2017-6-16 17:49 編輯 ]

絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!
+ x* J- ]8 m! K& F* ~7 ]* f- ?( W+ w6 w- ]9 a! j, M; ^
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2017-6-16 16:47 發表   
1 ~* ?) G) i, g  J* A我初初著真係唔多習慣,著多幾次就會發覺你無形之中走火入魔
% o/ o7 f4 i$ @# y8 p/ |. ~! m; H
5 `# G) }- h. k6 O  g而且依加見到D 秘書look、連身裙既OL等巴士、MTR.....等等. ]' |, s$ {: I: C) r

, H4 l5 M6 x5 n0 A' N+ |- k或看到類似鞋跟好高下尖頭高跟鞋聲音走過,都會好自然睇一睇咩類型既高跟鞋,8 X9 I: [( @; X. V8 t0 J4 d

$ I5 k* N5 n  `" k好睇對 ...
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-6-16 17:10 發表   $ k; d- N- S9 r: P: R. ?* ^: v
絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!" g8 [* g8 S7 |" d7 h3 k1 a3 u

# T( o2 \- D: L% `8 s
9 V' n( J6 o) ]
我就正是你所講的那樣✌

我都喜歡穿黑絲尖高跟

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-6-16 17:10 發表   " t( I! ~0 }+ k
絕對有同感!尤其是穿上高跟鞋時有種搖搖晃晃的不穩感覺,但那份感覺實在太美妙了!; s2 b' s5 g0 E2 N9 Y* u5 U  m2 N& c

4 Q  _0 \+ ^7 E5 s) N8 m
2 O3 t. C2 p% i# D( f8 v0 j# o: c& w% s5 G2 d" k: m3 r0 m5 n& X7 z
被你說出重點,矮鞋跟並沒有這種感覺。

我也很喜歡穿絲襪跟高跟鞋感覺很棒