嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   
' E9 A$ l) f$ _$ K" {8 e香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
0 p' H9 ?- H/ l
就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   . O% h- l1 N% Z+ g# y
我都想cd去飲野好耐
% n4 l1 W+ t7 ~6 C試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   7 F0 ]! E7 W0 J+ o; L/ f- W
7 ~/ x# V/ z7 t' e4 e' M6 F
婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   
2 `5 o* Z2 w! v( |$ T4 S0 ]6 C$ q9 ^& y* s- d
婷婷姐我想同你去
2 ~2 t( V) H, e9 k5 u) |2 D; H我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
6 d3 c0 |) ^1 f6 F  Q我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
) f7 m- l, G, I3 E: C$ j. F
1 }/ d& [/ \  n0 Z幾時丫
1 y; ~! r3 u8 T# t+ W) f6 Q* @4 N1 C. R, d

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
, z! m  v/ U- @- G5 X2 j1 B, {: I# d6 x5 K

H0 {' B! p2 r" [( |幾時丫- H1 F2 F1 T. i; [8 K8 M' {
' @9 X$ w5 `5 Z% \( r7 h
, i* j& a2 \2 O
隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   
3 j8 L9 E: D; R7 R; l& B0 q5 n/ p0 d3 x+ z5 i& y! L3 r( n
隨時都得!
5 h; Q% F+ v: q
" D( a0 V) Y. M* v" u5 b: ?. t/ S
好...吹雞出來飲野! U7 R  l+ b' c

& x  j7 x* Z% ^- z8 W; A

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   
. E. T3 O7 f) A4 t9 Q* a% n' j: \0 d" ]
試下囉我做妳男伴
8 v$ F! J: p$ J) @( P  v  ( g" Q2 v* i3 m2 b
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   5 A& Y/ f0 s* V: P

2 B  R/ z. ?& ^  
* O. N; F2 d* `/ a4 Z* {. }Ok丫 pm你wechat比我 thx
# B2 y8 k9 [( @7 d; o2 ]6 s甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   * n% U/ I. |- W# s

5 c, ^! Z) V  Z甘我點呀………
" i& @/ C+ G1 k4 J# [) U4 ?) O3 X. P/ T3 n
& `" a) L& F7 ~$ U( d
比埋你wechat我