嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

1)性+落" T& N4 N# c) P: ?
2)性paul(小學&中學)0 q- o2 N1 e3 E8 s
3)wa得中
* t5 ~! @( |$ d3 l, S3 \5 |4)上至高等( E+ k1 S, c- x+ C
5)新髮
: ~: f  M# I3 w+ V) W! l6 f7 `6)遵到(夏&冬)
/ P& X/ _6 j: y$ E) f: }6 X想買到正貨(一手)(學校指定的供應商)
8 O: [1 s; n! ~: m我知道有些已經不存在了但都想找找
. g- R( M; t) a: s+ |9 Q% M請各位資深買校服的姊姊妹妹指點迷津 謝謝
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
  ^* D; u0 d& A8 x
  n3 S+ h5 q/ k: x" o- v4 p% ~  Q/ U2 Q8 K! f' T8 a
* V6 V" @9 K6 R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 13:13 發表   ( l+ C  g6 ^( u. C( P
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
! r( B3 ~1 h& S  r
) z, Y# W* t  s3 p) d- b+ U* ]144891144892144893
% M/ s, N0 v* M8 f
好 唔該哂
+ ^' N$ a' Q# l! v$ C5 ~4 p但多口問句 昌記d料唔係話麻麻地咩?
3 S  z8 B6 k% [' L- Y5 n6 k謝謝指點

回復 3# 闇黑天使 的帖子

新買的校服裙一定會比較硬身
* f. }% m6 X6 [! y6 Z  U' m4 K我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D5 e+ _( }$ }6 I2 z* a7 I
  I* r6 V" y0 O6 m& w' H
我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
3 F3 `1 m; X3 a3 u7 q* d% i$ m# s$ U7 m- e- w6 J

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 15:31 發表   2 e4 c2 v. {% t2 I6 }+ A
新買的校服裙一定會比較硬身' Z3 F- h+ r! K0 s. L
我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D4 E/ d/ B3 C) `4 a
& s  @8 T! n/ F" k9 Y. v" C( G, l
我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
$ o: e9 g3 S2 p唔夠分入唔到 哈 BUT THX

請問大家有沒有添記既經驗之談?

回復 1# 闇黑天使 的帖子

最緊要昌記見得多,仲可以試埋添!

好感謝指點

回復 5# 闇黑天使 的帖子

我冇set 分數權限呀!3 `' _/ E6 u; J4 o" f, ]
, B! x9 {( ]+ O& y
( M. `1 G% A0 r  k

% ^6 U# e, \: o8 M3 A. d[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-10-3 16:46 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-3 16:44 發表   . F8 D/ y0 |4 `+ f% R
我冇set 分數權限呀!
- B' X. W8 x2 S6 x. }8 `# C
0 M- r/ y, D% T& r/ V, `& A. o144951144952144953144954
1 U- o" E: Z$ l' z% b$ M5 r個版唔夠分入
1 L0 Y  _( y! Q0 f5 G7 @$ U+ ~. k新法真係好令 深藍裙

感謝

樓上d校服好正呀 多到可以開博物館

引用:
原帖由 闇黑天使 於 2016-10-2 23:02 發表   . _8 e. R3 q( F" h5 p+ w' a
請問大家有沒有添記既經驗之談?
1 a) g4 |, `1 M' \

/ u* m4 h7 O& H, T7 M聽講添記嚴左好多
0 T1 z( F' Q( l! |$ i4 e有機會要靠代購買先得

感謝分享。謝謝

自己一個住先可以有咁多收藏

想問協恩旗袍邊度買,尺寸點計?