嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   
) h% ^8 h. a; p0 j體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
( ~% y1 U( ~' @5 h! J$ \
. C8 @% J3 ^; _, Z: a今朝又插入, 仲搵個鬚刨尾插入... 好興..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   6 M8 ?6 u9 l7 X. p% t2 V( o
體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
& U$ `$ J8 o# C) Z  K
: o* E& A+ p% \5 C9 i% P: C
完全同意閣下的見解

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-16 16:00 發表   - ^/ g! k5 C: M+ u" h2 C; j
. a  G$ R0 q) C2 \5 L, K/ w% n) Q& z
+ t/ X3 H5 i5 Q: N
完全同意閣下的見解
( Q4 F; k6 D) y3 B9 i  D
; l/ J. C! i3 r/ z9 y3 n都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 08:44 發表   + W4 E/ u" O) l1 S3 U; ]/ M
* S) p. m& O% W- k- p, _; v
6 @  m+ J: K& {
都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..
# ?' ~% T* W! b1 S1 c: E+ S5 F1 G* K' o' j6 Z( e; B9 d+ }3 D4 R* @
癮都係正確。
! T1 V  t& \, O% @# T! ]  X我又覺得又有點分別的,
9 z. y( b/ Y# o+ y2 O* t+ _打飛機就打飛機,塗點油或潤滑劑在手上下咁chock到射,舒服曬。* d" p5 ?7 R/ ]8 l7 V
同被那漲滿頂實的棒棒插到射,射完後,後面支棒棒退出來時,
' R" ?: E) A- W2 H4 p退到“cake頭”個位置難捨難離,又是不同的意境啊,喔

用手指好難自己就
: t0 i' w8 V2 u, B9 u  F
" B5 w; q9 I0 `6 o, `都係用玩具好D

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 17:16 發表   + h1 j7 J& p1 z9 V( |% T
用手指好難自己就( P7 C3 v/ u' L+ M( {, ~. p2 |

# J# P$ n3 y  u9 c都係用玩具好D
( f, c2 m9 ^/ _2 _* G% Y" c+ \' O
1 e0 F+ o1 x7 H3 t9 A& U4 @( V
未有機會玩玩具, 暫時用住手指先.. 我亦唔想搞到個屎眼鬆晒!

肛塞一直塞住先會鬆) T. h+ t+ i% }: j% W
用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時
- j: G! W4 ^. T* H3 @) u既唔會痛 KY又唔會乾

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 19:38 發表   
# s. A# h3 _. n) h/ b4 p3 A肛塞一直塞住先會鬆. N4 \. L3 ?) M+ ^" N; m
用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時  j3 ?% Q7 G; Y
既唔會痛 KY又唔會乾
* o4 z- q% |1 {: r  d) [) r; {) a9 y  U
好... 有機會我買支黎試下先...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 19:52 發表   ( e- ^4 c! R: D1 V$ ?  `% X

/ |5 S8 f" P9 x, f7 c, w
* t: t) H3 p3 N好... 有機會我買支黎試下先...
+ F5 V- X4 v5 ^* X2 G6 N
% R+ {( [7 m4 ~+ _8 e

u; e0 J% `# x% F$ F1 h% I' Z哈哈,已经上瘾了吧,小心停不下

用G點按摩棒

後欄哩家野
4 j8 z7 s* u  W6 h有D人天生係要比人通架

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 10:44 發表   ; Z7 \% S* v( {# \  ^4 Z0 f" c
後欄哩家野
; l/ v$ C, Z6 e( H" r# z# I有D人天生係要比人通架
8 E, T! r- n3 x! ]* B! e+ K

! x, P7 @- J, O3 o4 {& O自己後欄, 自己通好...

妳慢慢就會變架喇8 E! u7 l! b" t+ F& W
到時妳就會不時都想比人通加喇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 15:36 發表   
" W. O2 F  M( l6 E- y1 [( B: j妳慢慢就會變架喇
* ]  D; x8 o9 r- j! x# K4 g# ^到時妳就會不時都想比人通加喇
# h1 H6 ]3 V5 H! f  [
2 H  d7 I9 k  [( q! [# ?
過來人,係唔同.. 不過我呢方面定力好好.

用過玩具已經返唔到轉頭5 ]7 ]* S7 e# }6 ^
而家間唔中就會用假__玩後面
( A7 z! X: A& c唔係玩得太粗既話,唔會鬆既

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   9 N8 M: g. A# R7 A# k; |
用過玩具已經返唔到轉頭
2 f# [0 c' }% `; B5 S- w4 A而家間唔中就會用假__玩後面
6 F/ c8 K$ O( j. R. _唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
" P7 B6 Z% ~7 r4 V! N* r

6 s* _" i* f/ G: ~3 x) e我有心思思想試, 但呢一刻仲未過到自己.

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   # V+ u# ^* Z% i% A- \' j
用過玩具已經返唔到轉頭* _: ^: @3 s" L! Y3 ~/ |/ Z/ o
而家間唔中就會用假__玩後面
! D. O$ ~, ?3 q% c! Y. Y唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
% x) B3 Z* [: F3 a! r* v, t
7 ]7 y0 h. W2 m
又“UN”又“搖”撬兩撬
5 \6 O8 Z  y) e$ f7 V, Y與假陽具相約在菊花

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-22 10:51 發表   
! g2 A( d1 t$ s5 t
1 z- G6 B. K- T* K! Y  Q. q7 Y3 O3 u) y' h
又“UN”又“搖”撬兩撬2 q: H- d! G' n, L, a: n5 e
與假陽具相約在菊花
5 W- f& Y4 p6 @; c最鍾意慢慢坐落去 由慢至快咁un

fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....

引用:
原帖由 sadm 於 2016-11-24 15:28 發表   ! d# Q3 {' G1 {5 L; L( U
fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....
  g# a. L5 ]$ E% T4 f  T
果支好大碌,雲妮未開苞會痛死+ X( X) t) D) a
btw 我用FF既伯爵都幾好玩