嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

呢期好多時一收工, 就即刻入男廁換左對絲襪, 坐巴士搵個冇乜人既位, 除左對鞋係咁磨對絲襪腳, 好 high.8 H* ~! T: d& |. O8 _$ w) O

7 F+ x8 a' k. X. x2 |唔知有幾多人好似我咁, 又或者有更激既經驗, 可以分享下嗎?
' S! G* Q6 k' N* [2 C" `2 i/ J" h: p
: a% R3 J0 H' V2 v: D; _/ r9 w[ 本帖最後由 雲妮 於 2016-10-22 16:53 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
繼續 繼續 仲有冇

我都仲意入面著絲

今日收工又著黑絲搭巴士啦,又係坐到最後果行,又除左對鞋係度磨腳,但行得幾個站,又一堆人上車,搞到要急急腳著番鞋,真冇癮。

我有時都會著絲襪返工,仲要係加襪帶

引用:
原帖由 asuradaskit 於 2016-10-22 21:45 發表   
: P1 n% u9 @7 _我有時都會著絲襪返工,仲要係加襪帶
3 h' ?! e% P5 x1 D# J- S# E- [) J! R2 n5 t4 ]  u# j' V
咁性感,咁有冇係公司露出?

一直都好想著住超薄肉絲去游水,但仲未搵到咁嘅機會+ O% X6 ?* [, j6 N+ T- O. k
' M- B& d8 b* \

回復 6# 雲妮 的帖子

又無WO,不過有時會露條T-BACK

引用:
原帖由 asuradaskit 於 2016-10-22 23:14 發表   
- b/ h3 F  w, x% D2 W! Q, p: t4 ~又無WO,不過有時會露條T-BACK
% n6 q6 V, O( d8 c( p" Z* u
' l# P0 e% c: ?# H- P5 T
& `: f  p' s* p* r  ^  ~4 Z# p點露呀?

引用:
原帖由 wky 於 2016-10-22 22:44 發表   % R& ~- m9 l( G( [
一直都好想著住超薄肉絲去游水,但仲未搵到咁
& x5 t" k! a/ a- P- w( O4 S  X! @

2 D/ v; J% s* s0 T下,咁樣舒服咩?

引用:
原帖由 wky 於 2016-10-22 22:44 發表   / X- P) h: o) f* ~+ g/ n0 f$ s
% @' T6 v9 i2 K% d試過去沙灘一落水行到石灘對襪巳經走線!

全女裝裙+絲襪...繁忙時間搭地鐵算唔算更激- C: V8 `! k0 D8 b

& G* z8 I1 ^% V+ i) f) O: j1 ^3 d# |
1 p$ R5 }( v" R

都有試過入面著絲襪返工,單是對絲襪同自己身體的磨擦已經很有感覺

引用:
原帖由 wky 於 22/10/2016 10:44 PM 發表   & n: Q- V) C0 ~+ Y3 o/ @1 h: L/ s
  M9 h8 S3 k3 M! @我試過響珠海著灰絲浸溫泉

我每日都會著黑絲襪返工,不過都係著起褲入面

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-10-23 01:06 發表   
! Q6 F4 v6 u" u  ?: ]3 L4 N: v" s全女裝裙+絲襪...繁忙時間搭地鐵算唔算更激
0 z8 U5 U# f- N4 _$ ]2 Y( E6 E4 `8 |  q6 T& P1 P
9 p4 |; t5 k; L( J5 V& r, I
$ L7 X3 [4 K9 @7 F) g* o
嘩, 我都好想試女裝出街, 不過我太肥, 好易比人認出..

引用:
原帖由 zuezue 於 2016-10-23 00:16 發表   
4 `- }+ W1 M8 M$ F9 S
- O8 o) d, p1 B, x4 l) C" Y試過去沙灘一落水行到石灘對襪巳經走線!
( ]6 F6 b! ^: V' j: z. a# V5 C
  g/ g2 I; W* T6 P% K1 q) p
去開邊個灘呀? 等我下次撞下妳. 多唔多人架? 我以前就去常去d 冇人既灘天體裸泳..宜家冇囉..

引用:
原帖由 hcspi 於 2016-10-23 01:40 發表   
! S8 r& w/ T) z: }* i都有試過入面著絲襪返工,單是對絲襪同自己身體的磨擦已經很有感覺
9 ~( ^  X; f4 O$ ]4 `2 E

8 l% X4 a# ]6 Y) A5 ^我想搵次試下, 著足全日, 裡面淨係著絲襪褲, 連底底都唔著.. 我諗會 high 到開唔到工。。。

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2016-10-23 01:43 發表   
% o/ x1 O% w/ m. Z' r
( H5 U$ i% @' ]8 j) N我試過響珠海著灰絲浸溫泉
/ |: C& [3 W1 u- d, [1 w

( ?. h7 t3 W! t% X下,當場冇其他人咩?? 著咩絲呀?

有冇試個帶bra出街?