嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

我平時返工會著住絲襪揸住架飛機(A330).  架機成日要用腳踏,每次都會磨吓磨吓對腳.  條制服褲仲要係有絲質,超正.
無乜特別,只係一個愛著絲襪的飛機人
每個月香港美國兩邊飛

Wechat/line: eddieywong

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
[quote]原帖由 asian4adam 於 2016-10-25 07:01 發表   7 e3 r; F+ i3 d/ w

; S, B( J, z, G% F  A你咁樣磨,架機咪會上上落落囉。
( s4 n) p" O) h" Y+ S3 V3 X有冇叫埋班空姐一齊磨呀?5 E: e, C/ l4 g( D0 L
3 Y/ l' e$ B- ^# A7 i

出街番工都試過~時間都幾長~# U% `  m2 b$ H# _% q+ O" y1 ~+ z
好似之前有個POST咁講
% J% z; X/ f  n6 V& W番屋企無人就直接唔除沖涼

宜家著緊返工
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-10-25 09:16 發表   
3 j6 ], @. y2 m' t2 G4 _, ]1 i% K宜家著緊返工
1 S* w! T' B/ X, \' C2 J& T
! j. C/ i9 E/ K
著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?

引用:
原帖由 oloveglovec 於 2016-10-25 09:06 發表   ; R* J' o0 y" j& R/ _: Q
出街番工都試過~時間都幾長~
' T* ~# Z1 D& d好似之前有個POST咁講( P# n& F) ?: E( S% ~
番屋企無人就直接唔除沖涼
% ^7 X0 c7 b- i. [
% i1 C3 C5 ]) Z; k4 S都好方便,唔駛洗

我日番工都一定著絲襪配女裝底底,番到屋企沖完涼就換過對絲襪著住訓,不過我有分開番工著同屋企著,所以基本上係全日都會著絲襪,又鐘意儲,所以屋企起碼有2-3百對絲襪

引用:
原帖由 中國人 於 2016-10-25 15:36 發表   # Z0 ?8 l2 k8 S! U6 [+ M
我日番工都一定著絲襪配女裝底底,番到屋企沖完涼就換過對絲襪著住訓,不過我有分開番工著同屋企著,所以基本上係全日都會著絲襪,又鐘意儲,所以屋企起碼有2-3百對絲襪
# R. Z( z: V; L3 j9 C# m

5 W) }8 C0 u3 P9 H2 ^( n陰敬..陰敬...利害..

我係一個薄絲襪愛好者(只是絲襪,對其他女裝沒興趣),最愛15-20D O既肉絲,間中黑絲和厚絲(最厚40D),早已習慣33度都係長褲入面著,

引用:
原帖由 silly1234 於 2016-10-26 07:54 發表   
& t, K& P, y. N- w1 h! b我係一個薄絲襪愛好者(只是絲襪,對其他女裝沒興趣),最愛15-20D O既肉絲,間中黑絲和厚絲(最厚40D),早已習慣33度都係長褲入面著,
" v! `( s) h# O* A' y# u& t
% \! O( G. g3 n& Y+ k% n0 s8 C咁熱都著,咪好唔舒服?

人在北海道旅遊中,和家人去玩幾天,一知道去北海道,在出發之前立即準備(要用)的東西,去了雪山真的很凍,穿了三種我戀的東西,長手套,黑絲,緊身legging, 再凍都吹唔走我ge戀,其他人不知道我衣著情況下,真係好爽。小小分享啦,真係好想多d人講下,太多人只係睇,丫仲有去完溫泉著絲好似感覺到下身d流動咁。

引用:
原帖由 oloveglovec 於 2016-10-29 20:54 發表   
: k' S6 S7 a0 Z0 B人在北海道旅遊中,和家人去玩幾天,一知道去北海道,在出發之前立即準備(要用)的東西,去了雪山真的很凍,穿了三種我戀的東西,長手套,黑絲,緊身legging, 再凍都吹唔走我ge戀,其他人不知道我衣著情況下,真係好 ...
+ \4 [& h' q# s

/ n+ {4 c( \- x支持呀!好多人入嚟齋睇唔交流,好唔健康。
  }; \; u* K6 D2 a* l$ o你就好啦,人在北海道,我 8 年前就去過,當年都未 CD,但全程著 superwarm 緊身衫,都已經好有 feel

回復 1# 雲妮 的帖子

我平時都有著肉色絲襪返工

我無你地咁勇敢,怕去toilet畀人见到

引用:
原帖由 greatstephen 於 2016-10-30 17:27 發表   1 v7 E# N7 d; ]7 F! ~. @2 C) d
我無你地咁勇敢,怕去toilet畀人见到
5 W" O. x) W! y7 y$ @
) H/ b5 u7 R6 A0 x! F! x你取晒條牌痾尿?

夏天著絲襪太熱,宜家開始涼,返工嗰陣長褲下面就著返絲襪。

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-1 20:04 發表   
0 X8 V- U8 e' w2 n- k6 Y夏天著絲襪太熱,宜家開始涼,返工嗰陣長褲下面就著返絲襪。
" d* p8 |+ x& ^' Z: g, V
4 X& [# X# r( D( p( k9 d
薄絲定厚絲? 襪褲定筒襪?

回復 57# 雲妮 的帖子

筒襪,厚的。之後放工一返到屋企就即刻除褲變裝(其實好想試下放工就cd)。

上星期著肉絲去gym, 無被人發現
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 10:12 發表   ' u. [8 E9 z5 p/ t$ T
筒襪,厚的。之後放工一返到屋企就即刻除褲變裝(其實好想試下放工就cd)。
% ^: q( f! A/ m2 R; r6 r# r" v1 D+ {
好.... 加油, 支持試一次