嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   
  j* F: D. l% t多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
- l; L2 `, \4 r; d- W
% ^* e9 p0 W3 ^1 Z& ?& L2 L
偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   ( ~& x" M* i3 `: \
我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
; U) i  d! S% D) U9 j
2 w; k/ }! {& [% T
周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   
/ ~1 P" E. f6 k6 L5 V
6 p+ ~7 }4 Y% z# Z4 `" N7 D2 a9 A4 q5 w6 S
周未可以穿我盡興了....
2 ]6 e3 |  ?! w2 M( v
' s" h( B5 l$ X9 Q" ^4 R, B! T你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   1 u- H  d3 q3 L% f4 {1 G
3 n& ^0 I0 ]  K. \& X6 e9 K3 g: L
9 O/ Y1 m$ j( s: c. T/ i
著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
; q$ j+ f  l" z( @$ p  x  i, u4 d& B7 t: V  z3 A
黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
4 g/ w: q( h4 n0 s1 ~/ Z
5 h$ s- R5 S  k0 G& U3 y
2 h: `/ ^; F: F: B% |: v0 C1 r* t黑色開檔, 比較方便
! n4 R" x( i% l/ t6 }9 N
1 N" N( k: L; W. Y
我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
$ E7 B7 B+ }/ N& v" a- K' j( T+ `
! {- J. x' B0 s% u' q& q! T# p/ r( g9 D) c9 G
黑色開檔, 比較方便
; v# r7 M+ n  K9 P- O( u$ ]# W- ]" b3 W! A1 f3 D* @
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   0 B' y; X" J. {6 V( f( B& v0 @
# f/ C& ]8 b# p2 D2 l) q, d9 x

5 T( u; b* Y5 m. |你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
8 K) Q0 ?( y8 D7 a' u8 m  A0 G
% O" D8 I1 u) w+ h  _* Q我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?3 \' f- [+ I. W/ B# k1 ?& D) p
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
1 h, I& l& Q$ l  n出左街又好難拉番高
1 c  Z  x- e; B2 Z" x0 y有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   4 G1 [- G* [6 T4 k
唔怕長筒襪會下滑咩?
3 N+ R0 E9 v# Z& Z出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
3 c+ S9 g4 U( R5 o9 W出左街又好難拉番高2 s6 l5 Y, A: k1 e" n. Y+ w
有無咩方法解決?
! E  O+ ~1 }+ v' G, k1 g3 u
$ T, u# N1 {. }) O
我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   # P$ T: _9 q! q8 I6 r% l3 l
) s! R2 K4 b2 `- H- }

; g5 M% G5 ?7 p2 N我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
. f: h* H7 X& v8 V7 f! N5 k; P/ ], X) Q3 _/ k0 f
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   
1 H( Y# B. E/ L. T" @, F! c. J" |5 Q& j  v& W* D, o; Y& t

4 Y! _, i  @# {3 o4 A+ }' q我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
7 u1 K8 x% d; X# K7 P

( I+ i2 o! _" T9 |- s5 L; V: ?9 e咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感
8 w4 n: s3 z# s3 ? 早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子: ~# y( b) i6 ~
背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常 9 m( g. b( j4 K, i; w9 s& D  `
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄1 e- O  B2 M) [& c/ S1 X
只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   
+ w2 x( F+ |/ i+ B+ T穿絲襪上工(走路)很正常
' M" G6 y6 x% p8 p6 x8 M- J老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
: R( x3 Z) m+ k/ \. V" @$ \$ E只是穿了身體會有變化 無法上工
* M- ]* q3 A- G7 z* o
) {' P- v7 n; T) b, Y- K& A
有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
: D. j! P$ F5 }1 E1 v我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
6 p' o  \$ K; E$ A( `, n' r* k" G$ [. s0 H/ u; @/ ?
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野
" M) |5 I, N& w8 |係我地會注意到