嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   ( c& W2 _" i6 G9 T0 N6 x
其實可能正常人無乜會留意依d野
( s/ c. |1 j0 J3 s8 w係我地會注意到
4 f0 O8 G/ S+ b$ ]  C2 t, V/ t& r& f0 _
都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   
3 ~) o' G' H5 B0 k4 }今年冬天可能會試
4 o  `2 s! ^& t3 g0 h. p8 r  ~* y8 B
唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
+ k, o1 Y1 V* K7 s街上亂逛都沒人理
) I- q& G2 g1 W& g只要D 學生番緊學既時段最安全; N) l# t2 T( o0 g0 p! k
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網% p/ D# U3 x; z+ ]8 x( N" Z6 {
6 A; u6 r  K) m) R' ?( t
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我
2 A+ h" ~0 d. n4 Z# q$ |
! c1 J( e, X4 P1 m9 Q: h[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-18 16:45 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   . d6 d- `  ^6 L2 R
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  - I$ H: b3 E& C- b6 e# b
街上亂逛都沒人理 4 _" N% t9 H4 ]' ?1 d: Z
只要D 學生番緊學既時段最安全
! I  h0 M  @% ], r因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網7 `2 k; G+ C4 w; i& k% n

- o& t( P' E" s; t, @$ hPS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
! U) P  ], `! ~. s- ], ?" ~5 m4 w. N6 l5 f* P6 O& L7 ]1 Y2 ~
- _7 B- \! \% [" @& w7 n, L
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋. x0 b/ h$ o4 ]: a2 e/ b/ M
) @( _0 v. M1 a8 X
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得
+ N. `) W. s1 q4 z( V多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   $ K& S- h. T$ a3 @/ W
其實即使被發現,只要無被人影低就得1 W* {) [# L8 C$ v# U4 m
多數d人好快就唔記得
) K/ v9 _$ V4 p1 j  s# N% U

; `! v3 x) R! K最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   6 V- w5 S* |8 X  G, [2 y
黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
' O& n9 R/ ^# q; T8 S8 s# Z/ R
& z, T* c# ?# W- X" p3 y7 C0 _
著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮
0 B, d, Y: X: q, \- x9 {" x1 |2 z, k" f. [/ _( S; }
依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多; C; ~* S4 x& {' t

- s% q) \* M- v6 g不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底/ N1 i( Q( f$ u
平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   * p1 a# a3 @* \8 k" I: P

& Q& X9 H/ v4 Z/ r+ L6 [5 V) _
最怕十年後又
1 f7 I/ U0 H0 L+ |: R. Y

! [# v8 o4 G" R5 K+ M. ?+ V, F: z今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈 9 p, W! w# y1 g" f. ]* C( a1 q

I4 m9 i' s% N& L之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機; k! ]# q" i) e( u. v6 v

' I. b( E; P5 K- _* U- j. e4 `. d今日都係中性打扮之嘛$ m7 _# ]' x# g1 i3 V( K
/ |: j0 l! V5 o1 N% i# C/ r8 ^
8 v! n9 K5 g0 K
PS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體, |. h8 E9 ^& z3 }) @: e
, `5 c6 y2 p3 }5 S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   ! k7 u) M7 ?! k5 q. b( @
1 V2 e2 S6 A. k3 J6 }$ j! Z7 d

9 m' o6 l( |, ~% [" c% L% N今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
3 H& P4 B% O$ m/ P) ^0 ~* H8 `. o, s# [% G
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機  L. u' z" E% ?! k( X8 j

& r8 Q! M7 ]3 {  n今日都係中性打扮 ...
3 e1 e( F, }% z5 D4 q) K3 x& O( w& E: a
冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   % C" t  N7 @* z- ]2 q
7 I$ G1 d  d/ u* N
4 x: ]4 b  U! x$ v1 L! i2 u& @% U% b
冇其他人見到?
) R1 \3 p# ~' M2 g. p% c: Z) h; S, B

7 L0 ^& s' v# s7 I應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)
  I2 h- @  ~$ H1 \4 Y0 F
+ q6 n; D/ z* V, G  A: y8 F' k3 w4 {冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野! f2 e- s/ L6 a+ ^

% U, C- I6 [1 h2 r+ F何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計