嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )% J1 ], P8 E! g# l
玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起
5 h6 E5 C% q5 A0 v但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去$ {7 |& A& g9 @% B7 o
寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味7 t! L/ d9 C0 V
一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ+ q  H0 Q! M" F5 m3 B
睇圖最實際,以下歡迎討論8 ]5 {# w, q: {7 V1 f. _4 Q

& s- ?3 I( k, l- w3 z# o[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了
; A+ V( D& B3 t9 x* z$ h6 ]& k- T( v+ d- O" y8 S$ q

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
9 d  L3 F$ d, h4 b$ J" ?有無瀨尿落去???
1 f$ n/ V! a/ q* _; Z# [
無!: \* l' j  b% Q/ M2 k
我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
3 m6 O" W; [3 @8 \平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去
1 d! p; C9 D' b  R8 h& A出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   : v. G+ T) p" _2 F- W, V5 [+ ^# p, W4 I2 u
可不可以一次購買不要買八次....
# j( W7 m% n3 w* K
唔好意思,我都唔想
0 \/ D/ t, n$ j6 d我用唔到[free][/free]呢組html碼
: W# w4 h: B0 v, ^被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表 5 t8 i$ n/ N) a  E& B: {
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
  x& X% y7 c) f' w$ T  L1 z) W4 `  Y9 ]9 A; `1 j
這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   
! o+ F6 V* D1 w" h- H. B- u! o' V& i4 E/ R$ @8 `( c
3 _. O5 c1 W  m; `9 E# n+ Q
這個我很有同感.
+ G/ B( V+ Q: ?$ i之後做完野去廁所放水  J0 c* f2 q$ r4 L
條JJ一攞出來就有考珀液流出來
% B! k; J4 i0 E7 f: e由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過- {8 D2 `: |" I3 E
但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)- s; }2 R- z& Y' Y% R& U, V
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   0 a1 R6 U. f& J
我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
% E# g* s" j. T& l: J* n6 q
我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少
6 g/ e! J6 \1 c5 n我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺
- g2 X/ E- Y( K4 ~; `" J5 N衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已
/ d% U) U  j2 s* G  x4 `
- ?4 E! `# u7 R[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:10 編輯 ]

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   8 {9 T* y$ U7 G* i

/ r* X) z* Y# _/ N2 D之後做完野去廁所放水3 y/ S( z# Y$ K
條JJ一

加油: [& p/ t4 h) o: R
照樣真的很舒服
- Y2 m+ G5 L! @4 U; ^2 y! i5 f2 O但是這種內褲翅膀好貼嗎?, V* o* ]! ?& ?7 w! n& y
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
0 I% G. L6 N# |8 H* u" L比較服貼股溝5 B& }# V  p( P  q4 k: I
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   - \( ^9 `; |9 {, y; Z& v9 T: t8 g
加油! f/ D. @$ v7 z# t
照樣真的很舒服( m0 M( U9 g5 _5 S( J
但是這種內褲翅膀好貼嗎?) o7 ?8 ?1 ]6 w6 m
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉& V+ U, Q7 x8 v7 a7 Q
比較服貼股溝+ s1 Z( K2 {  M0 p
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
. _4 l, J) F# z- t# b翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響
1 D8 H2 K, a3 u9 j看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   8 g1 L/ ^$ S( A
加油. d/ V: [3 Q/ g! [0 l$ u
照樣真的很舒服/ J# u0 t6 t2 J0 W& \& v' b- \3 F
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
$ b1 P4 X# g0 z/ |$ `1 ]我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
/ M/ ?( I, u9 m5 ~4 k# ~; ^4 M比較服貼股溝
2 R+ Y+ M+ C! J2 x* }- S+ g- o看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
# g4 m! ~3 Y* N% M: u- ~8 G; V  Z2 i
喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!, G( u5 o3 h/ J
但我會貼住訓!
$ {. S  a7 g2 |, ^* |' b2 F/ J第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   ! i/ Q/ r+ S3 _3 Y: `5 r( w
我都系隔日用!' a! x  L+ Q$ U  C" o
但我會貼住訓!& l9 E) R9 X$ ]- H
第二日换巾先射落M巾
# S2 w4 j0 ]! A貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?
5 X3 ^/ q( Y2 t  ]% B想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   
2 o+ R) i$ e* Y& y你目前在線上嗎?
$ Z, O2 c) K% {! N( }2 Q% I& k) U想聊聊
/ I: X+ B+ {1 x' c5 S& X
你想聊什麼?