嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 ): e6 Z+ R* h/ N
玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起9 C9 D1 V6 g! ?8 X& F, E
但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
9 j/ p; x; U5 V2 T, p& ~1 D4 K寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味
7 m4 y( @( l0 ?. N一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ
% [6 s7 V$ P* C1 |; T6 S睇圖最實際,以下歡迎討論& c, H& Q9 Q5 b+ N4 _- [

% ]$ `* S, m, ?* `[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了
7 Q' z0 @4 g6 W8 o' z5 L9 n1 t: q' S; ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
' d' V  }8 r/ C. |6 d8 D1 o有無瀨尿落去???
3 a# C! c2 W6 d" x% L8 T5 x6 x' Q
無!
( O; ^9 h% n& l$ p我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺- T, T4 n* z. {
平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去
4 D5 z# p$ Y1 P- O8 b' T& h出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   
* ?! |8 z: G$ s. f2 X可不可以一次購買不要買八次....
! F- K4 }, U2 T: }1 t, P; _3 }1 [唔好意思,我都唔想" P% ~) m; N1 [; O8 L
我用唔到[free][/free]呢組html碼
# y. N# }$ T$ Z1 H0 V0 C被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表 - e# s1 u" Q  ?" H  }( O% t
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
$ w: T( j0 j! b) M

8 E: e: X, m* \! K  q) J這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   # t! z9 R! y' x" I
$ D! J+ R/ q: v2 i- ~
7 T- F- J" c# r5 o) o9 F
這個我很有同感.
+ Z. D7 j+ y+ s7 `# U之後做完野去廁所放水
' m( ^2 a* E2 C; g$ p條JJ一攞出來就有考珀液流出來
0 }7 X5 T  x$ L3 M9 Y由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過
+ x6 [( O  l/ j  W( Y7 P3 I8 ]但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)
, _- \- J" L8 ~等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表     |0 g  j5 y: W" O3 S+ G  i
我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
7 e5 r- \# O( O$ r7 c! m2 j我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少& G; X: l( r! k1 G1 N  h: k
我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺7 v) b. `" _, }% a4 e0 X: J
衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已1 D, [( G5 Q' E5 h* O: r" \
# t( M/ j9 V, [  F

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   6 @4 f! B. N5 I. q% e  T

8 j. n) w, O. p+ N1 H, Z- \之後做完野去廁所放水
% Y4 N! T9 `) ?7 b& E1 t; w! e& A) W條JJ一

加油7 g$ @, n/ f! s- R3 P4 f( P! z
照樣真的很舒服
9 A9 g1 p8 Y% u7 }, S1 @) h5 \但是這種內褲翅膀好貼嗎?
" O* V! h) ~, s+ [我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
8 D. s$ Q2 p: m% q. R比較服貼股溝+ a8 [+ j; J2 A/ i0 M* _2 ]
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   
2 o$ g. X, |( Y; e$ |1 s& U加油- X" b7 @" c% h) e$ `: D: x- n
照樣真的很舒服
4 }5 V; ^+ M, h3 H0 P$ @但是這種內褲翅膀好貼嗎?
( y# ~2 L& W& f% s; \2 V- N7 x$ {我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
( v2 r, k% j1 h. a3 b比較服貼股溝
. R' @$ {% O) \7 y" }0 a看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
. y- s# G4 S2 i, _' |2 |0 K翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響6 k+ z1 j0 l( |. y5 w# H
看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   ) h8 ~. e  g) M! z
加油+ H$ n! z% Q8 j, n% ]
照樣真的很舒服$ m5 E6 R$ K! I
但是這種內褲翅膀好貼嗎?5 Z$ F) M8 K5 v. ~' O
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
1 V) j' U$ @5 P; F! w比較服貼股溝
8 z+ d$ [& H5 z/ J3 v看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
7 |0 l7 ~) Q4 v
7 H; s; V7 g/ i& l. @6 Q8 d
喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!) Z. M) d  Z, U: o' C' @. y3 C
但我會貼住訓!
. {- Z. K( ~* y- w3 l第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   
  u  Y9 L2 [# l5 i' l我都系隔日用!
' @' B  }4 q0 M: h- u) [但我會貼住訓!" o3 v$ f4 a0 A* K2 u
第二日换巾先射落M巾
) C/ @' l0 ^+ ^3 _貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?+ V5 K8 J8 [( d3 N, K+ T
想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   ! A) t5 h; f$ j* A0 m: _" }' M6 Y
你目前在線上嗎?; r  V. t+ w) b6 D" o
想聊聊
! V  g6 }. D, j. l' g* g2 m' K% U% M
你想聊什麼?